Antena Căutare

Cea mai tare înșelătorie din ISTORIE! Doi tineri, arestați după ce au vândut bilete către Rai!

Tito și Amanda, doi tineri din Florida, Statele Unite ale Americii, au fost arestați în urmă cu doar câteva zile, după ce ar fi vândut bilete din aur, care garantau accesul în Rai.

Tito și Amanda, doi tineri din Florida, Statele Unite ale Americii, au fost arestați în urmă cu doar câteva zile, după ce ar fi vândut bilete din aur, care garantau accesul în Rai.

Dacă pe tine te bușește râsul instant și n-ai zice că așa ceva este posbil, mai multe persoane au dat crezare mărturisirilor făcute de cei doi tineri, mai mulți credincioși au scos din buzunar câte 100$ pentru un bilet din aur, care să le asigure locul în Rai.

Inocenți din fire sau convinși de faptul că biletele respective sunt făcute din aur masiv și au posibilitatea de a deschide poarta Raiului atunci când vor deceda, multe persoane au acceptat înțelegerea, astfel că cei doi îndrăgostiți au reușit să adune nu mai puțin de 10.000 de euro.

Ulterior, cei doi au fost arestaţi pentru înşelăciune, întrucât biletele lor nu erau confecţionate din aur, deşi le prezentau astfel. În rest, faptul că erau sau nu bilete de acces în Rai, nu prea poate fi demonstrat, astfel nu pot fi acuzaţi de nimic în legătură cu acest aspect.


TESTUL VIZUAL pe care cei mai mulţi îl greşesc! Găseşte litera "C" din imagine... Povestea TERIFIANTĂ a unei tinere! Propria mamă i-a furat iubitul care îi dăruise un copil! Un trio mai ceva ca-n telen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x