Antena Căutare

Cinci ore pe noapte, făcea doar ASTA, în pat! Iubitul nu a mai rezistat și a părasit-o

Charlotte Michaels, în vârstă de 23 ani, este o tânără studentă, cu preocupări aparent obișnuite. Dacă la prima vedere nimic nu pare deplasat, fata ascunde o obsesie: cea pentru selfi-uri. 

Charlotte Michaels, în vârstă de 23 ani, este o tânără studentă, cu preocupări aparent obișnuite. Dacă la prima vedere nimic nu pare deplasat, fata ascunde o obsesie: cea pentru selfi-uri.

Disperat din cauza aceste situații, iubitul ei a decis să o părăsească, fără niciun regret. Tânăra se fotografiază în orice moment al zilei, oriunde s-ar afla. Fie că este acasă, fie că este în sala de cursuri, nu se poate abține să nu-și facă poze, potrivit realitatea.net.

Charlotte își face în jur de 200 de selfie-uri în fiecare zi. Ce este și mai îngrijorător, este faptul că are nevoie de câte 5 ore, în fiecare noapte, pentru a găsi cea mai bună poză.

Tânără recunoaște că bărbatul nu este primul care o părăsește din cauza "stilului său de viață", potrivit The Sun. Doar gândul că ar putea să își piardă telefonul cu toate fotografiile realizate o îngrozeste:

"Mă aflu constant în panică, gândindu-mă că aș putea să îmi pierd telefonul. L-am pierdut o dată, chiar în ziua în care am împlinit 21 de ani, și a fost cea mai proastă zi a mea".

S-au născut să fie prințese! Horosopul femeilor și-a desemnat adevăratele regine! Te afli printre ele?... O întrebare de clasa I i-a băgat în sperieți pe părinţi. Care este răspunsul corect?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x