Antena Căutare

Clocota, "cascada care clocoteşte" arată fabulos pe timp de iarnă! Te vei îndrăgosti de acest loc!

Chiar şi când temperatura scade sub zero grade, apa ei nu îngheaţă. Vorbim despre Cascada Clocota din Geoagiu Băi. Una dintre cele mai spectaculoase din ţară. Format din 16 izvoare cu apă termală, "cascada care clocoteşte" arată fabulos pe timp de iarnă

Chiar şi când temperatura scade sub zero grade, apa ei nu îngheaţă. Vorbim despre Cascada Clocota din Geoagiu Băi. Una dintre cele mai spectaculoase din ţară. Format din 16 izvoare cu apă termală, "cascada care clocoteşte" arată fabulos pe timp de iarnă.

Căderea de apă este una dintre cele mai spectaculoase din România. Cascada Clocota este situată pe râul cu același nume, în sud-estul stațiunii Geoagiu-Băi, la doar 15 minute de centrul orașului. Căderea de apă are în jur de 38 – 43 metri înălțime și o lățime de 22 metri.

Interesant este faptul că apa Clocotei nu îngheață niciodată, și asta pentru că ea colectează toate cele 16 izvoare termominerale din zonă, dar și un râuleț. Potrivit specialiștilor, apa cascadei este una pură, plată.

Pagini mai puțini cunoscute despre iernile de altădată! Cum era descris Bucureștiul sub TROIENE în anul 1935: „Este tulb... VIDEO: Cea mai BUNĂ deszăpezire din câte ai văzut vreodată! EA aduce CODUL ROŞU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x