Antena Căutare

Imagini fascinante! Timp de zece ani, un bărbat a strâns alfabetul din natură: Pietre de la A la Z! Le-a pus, apoi, într-o aplicație online!

Impresionanta colecție de pietre a strânsă, bucată cu bucată, literă cu literă, de un colecționar amator, André Quirinus Zurbriggen pe numele său, vreme de zece ani.

Imagini fascinante! Timp de zece ani, un bărbat a strâns alfabetul din natură: Pietre de la A la Z! Le-a pus, apoi, într-o aplicație online! Galerie
"Hello, who are you?" | boredpanda.com

Impresionanta colecție de pietre a fost strânsă, bucată cu bucată, literă cu literă, de un colecționar amator, André Quirinus Zurbriggen pe numele său, vreme de zece ani. Dar în ce constă ineditul?

Ei bine, acesta a mers în Alpii Elveției și a găsit 26 de pietre, fiecare având una dintre literele din alfabet. Cu arsenalul complet, de la A la Z, Andre a venit cu o idee inspirațională, fascinat fiind de forma pietrelor, dar și de aspectul lor 100% natural.

Fascinat de colecția sa, omul a realizat că trebuie să o facă publică, astfel a creat o campanie în care oferă celorlalți mesaje inspiraționale "scrise cu pietre". Imaginile au fost publicate pe site-ul boredpanda.com și sunt doar câteva din numeroasele combinații de pietre.

Scrie-ți și tu propriul citat, AICI!

Rebecca Ana-Maria, un nume norocos. Ce semnificație au prenumele alese de Andreea Tonciu pentru fetița ei... Se întâmplă luna aceasta în Univers! Planeta Saturn, ”starul” cerului nocturn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x