Antena Căutare

Colecționarii de vinuri trebuie să-l aibă! Gik, vinul albastru electric care a revoluționat piața băuturilor alcoolice

Despre ce este vorba? Ei bine, băutura misterioasă poartă numele de Gïk și este disponibilă pentru comenzile online, în Europa. 

Despre ce este vorba? Ei bine, băutura misterioasă poartă numele de Gïk și este disponibilă pentru comenzile online, în Europa.

Vinul albastru este obținut din ciorchini de struguri roşii şi albi din regiunea Basque, Spania, amestecați cu colorant alimentar, nuanţa indigo, şi antocian (pigment din sucul plantelor ce oferă fructelor culoarea roşie, violet sau albastră), scrie mediafax.ro.

Antreprenorii inovatori au toţi în jur de 20 de ani, însă niciun fel de calificare în comerţul cu vin, deşi şi-au petrecut doi ani în colaborare cu Universitatea din regiunea Basque pentru a perfecţiona reţeta vinului albastru.

Culoarea safirului, aleasă de tineri, "reprezintă mişcare, inovaţie şi infinit. Este, de asemenea, o culoare frecvent asociată cu schimbarea".

Deși nu conține zahăr, se pare că bătura este ceva mai dulce decât vinul roşu sau alb normal. Fiecare sticlă conţine 11.5% alcool şi costă aproximativ 11 dolari.

Băutura poate fi comandată online, momentan, doar în Spania, Franţa, Regatul Unit, Olanda şi Germania.

VIRAL! Concert pe o bucată de gheață: Pianistul Ludvico Einaudi a cântat deasupra Oceanului, într-un proiect pentru prot... Anunțul înfiorător al unui specialist: „Au mai rămas șapte luni până la Sfârșitul Lumii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x