Antena Căutare

Colegii râdeau de fața lui, așa că puștiul a dat tuturor o lecție! S-a operat și acum fetele întorc capul după el! Cum arată astăzi băiatul

Un tânăr a trăit un adevărat coșmar atunci când a observat că toți colegii de la școală fac glume pe seama modului în care arată. Sătul, puștiul a luat o decizie ce i-a schimbat viața.

Un tânăr a trăit un adevărat coșmar atunci când a observat că toți colegii de la școală fac glume pe seama modului în care arată. Sătul, puștiul a luat o decizie ce i-a schimbat viața.

Este povestea incredibilă a lui Ryan, un băiat despre care toți glumeau. Spuneau că sunt clăpăuge și că arată precum un elf sau tot felul de alte insulte.

Sătul să mai dea ochii cu colegii zi de zi, băiatul a cerut părinților să îl lase să își continue studiile de acasă.

Apoi, văzând că nu mai poate ieși din casă fără să aibă de suferit, Ryan le-a cerut părinților să îl ajute cu o operație estetică. Prea săracă pentru acest demers, Ryan a avut totuși norocul de a ajunge la o emisiune televizată în care oamenii sunt ajutați de un doctor să se facă bine.

Un tânăr de la țară nu a mai suportat ironiile prietenilor și și-a făcut operație de schimbare de sex. Transformarea e uluitoare!

Puștiul a fost operat și apoi, mai încrezător ca niciodată, a venit la emisiune să demonstreze că acum nu mai are nimeni niciun motiv să glumească pe seama aspectului său. Și transformarea chiar este una de zile mari!

Șocant! Un pastor evanghelic și-a anunțat pe Facebook căsătoria cu o copilă de 12 ani... Acum sunt dive sexy pe Instagram, dar stai să vezi cum arătau înainte să se opereze! Nici nu le mai recunoști!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x