Antena Căutare

Companiile în care angajații vin cu prietenii patrupezi la birou. Patronii îi încurajează pe aceştia să lucreze alături de căţeii lor

Câinele este cel mai bun prieten al omului. Ca atare acesta ar trebui să fie în permanenţă alături de stăpânul lui- chiar şi la muncă! Mai multe companii din Los Angeles au introdus o politică prin care angajaţii au voie acum să vină însoţiţi de patrupedele blănoase la serviciu.

Câinele este cel mai bun prieten al omului. Ca atare acesta ar trebui să fie în permanenţă alături de stăpânul lui- chiar şi la muncă. Mai multe companii din Los Angeles au introdus o politică prin care angajaţii au voie acum să vină însoţiţi de patrupedele blănoase la serviciu.

Se pare că animalele reduc stresul şi ajută la îmbunătăţirea productivităţii. Angajaţii stau chiar peste program atunci când îi au alături pe prietenii lor cei mai buni.

Un mediu de lucru relaxant şi vesel. De asta beneficiază mai nou angajaţii mai multor companii de IT din California. Patronii îi încurajează pe aceştia să vină la muncă, însoţiţi de căţei.

Cândva celebri în goana după aplauze, azi căutători de liniște și mântuire! Acestea sunt vedetele care au renunțat la fa... Mare grijă la ce faci pe Facebook! Un bărbat a primit amendă de 4.000 de dolari după ce a dat Like la această postare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x