Antena Căutare

Un copil de doar doi ani din Galaţi s-a urcat singur într-un autobuz. Urmarea e FABULOASĂ!

Aventura unui copil de doar doi ani a pus pe jar un oraş întreg! Băiatul s-a urcat singur într-un autobuz din Galaţi şi a călătorit zeci de minute printre pasagerii care l-au ignorat.

Aventura unui copil de doar doi ani a pus pe jar un oraş întreg! Băiatul s-a urcat singur într-un autobuz din Galaţi şi a călătorit zeci de minute printre pasagerii care l-au ignorat.

Pare un scenariu demn de film. La ora 11 dimineaţa, la marginea oraşului Galaţi, un copil de doi ani şi jumătate traversează singur strada şi urcă într-un autobuz care tocmai părăseşte staţia. În urma lui, bona care îl scăpase din ochi cât timp făcea cumpărături sună panicată la 112.

Imediat ne-am alertat, am solicitat sprijinul şi celuilalt echipaj de jandarmi care acţiona pe raza altei secţii din municipiu şi ne-am constituit în diferite echipe astfel încât să acoperim o zonă mai mare.

Părinţii, bona, poliţiştii şi jandarmii l-au căutat zeci de minute în zona unde dispăruse. Niciunul nu ştia că băieţelul era deja în autobuz. Acolo unde ceilalţi pasageri l-au ignorat. Într-un târziu, copilul l-a anunţat pe şofer că s-a pierdut.

Copilul s-a urcat în autobuz la capăt de linie. Abia la jumătatea cursei, şoferul şi-a dat seama că băiatul este singur. Nu a putut întoarce decât la celălalt capăt al traseului.

5 locuri bântuite din București prin care treci în fiecare zi fără să știi... Clipe de GROAZĂ într-un sat! Halloweenul a ajuns la un alt nivel! Nimeni nu a avut curaj să iasă pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x