Antena Căutare

Creatoarea lui Harry Potter, J.K. Rowling a anunțat că va lansa patru noi povestiri. Unde vor putea fi citite

Este bucurie mare în rândul fanilor seriei Harry Potter! Creatoare universului magic, J.K. Rowling, a anunțat că va lansa, peste doar câteva săptămâni, patru noi povestiri.

Este bucurie mare în rândul fanilor seriei Harry Potter! Creatoarea universului magic, J.K. Rowling, a anunțat că va lansa, peste doar câteva săptămâni, patru noi povestiri.

Patru scurte povestiri inedite vor fi postate, luna viitoare, pe site-ul scriitoarei J.K. Rowling. „Pregătiţi-vă să intraţi şi mai adânc în bogata istorie a magiei", se spune într-un mesaj postat pe site.

Textele vor fi inspirate de cursuri predate la şcoala de magie şi vrăjitorie, unde Harry Potter a fost unul dintre cei mai buni elevi. Povestirile sunt ilustrate de un cunoscut artist din Londra şi vor fi disponibile în engleză, dar şi în alte trei limbi.

Banca Naţională a României a lansat o serie de monede, din aur şi din alamă, cu ocazia vizitei Papei Francisc... „Elodia” a reapărut! Mesajul postat pe Facebook, care a stârnit rumoare în mediul online: „Până când moartea vă va despă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x