Antena Căutare

Creatura bizară care a fost văzută când s-a ascuns în nisip, pe plajă. O femeie a împins-o, în timp ce o filma. Ce a urmat apoi

O creatură bizară a fost văzută pe plaja Fort Myers, în golful Mexic, în timp ce turiștii nu au scos la capăt despre ce ar putea să fie.

creatura Galerie
Creatura bizară care a fost văzută când s-a ascuns în nisip, pe plajă. O femeie a împins-o, în timp ce o filma. Ce a urmat apoi | Captură video YouTube

Localnicii sunt obișnuiți să vadă delfini sau chiar aligatori, însă de data asta s-a întâmplat ceva cu totul absolut neobișnuit.

Citește și: Creatura bizară, care stă liniștită pe plajă, i-a speriat pe mulți internauți. Au descoperit mai târziu ce era, de fapt, animalul

Creatura bizară care a fost văzută când s-a ascuns în nisip, pe plajă. O femeie a împins-o, în timp ce o filma. Ce a urmat apoi

Această mică creatură a fost văzută spre capătul de nord al plajei Fort Myers, săptămâna trecută, scrie presa străină. Andrea Brummett se plimba în apă lângă Cochilia Roz când a văzut ceva atât de interesant încât a trebuit să-l filmeze și chiar să-l atingă.

„Nu am idee ce este asta”, a spus ea. „Totuși pare înfricoșător.”, arătând spre creatura similară cu o meduză, ce aspira singură în nisip.

Citește și: O femeie a simțit că nu e singură în parc și a început să filmeze. Când a revăzut imaginile s-a speriat de creatura din întuneric

„Aceasta se numește anemonă tubulară”, a spus James Douglass, profesor la The Water School de la Florida Gulf Coast University. „Este posibil ca unii oameni să fi auzit cuvântul anemonă. Este rudă cu meduzele și coralii”, a continuat specialistul.

„Practic, stă într-un singur loc și mănâncă orice pradă trece prin apropiere.

Acest tip de anemonă este diferită. În loc să se lipească de o stâncă sau de o scoică, se îngroapă în nisip. Ceea ce vezi de sus este doar vârful aisbergului.

Restul corpului animalului este într-un fel de tub care se extinde într-o vizuină în nisip”, a explicat Douglass. „Este ca un castravete mai mic.”

„Pare mai rău decât atât”, a răspuns femeia care l-a filmat. „De parcă ai putea pierde un deget de la picior sau ceva de genul dacă mergi prea aproape de el.”

De fapt, nu este deloc dăunător. Spre deosebire de meduze, aceste creaturi nu pot înțepa sau mușca.

Așa că împingerea lui, așa cum a făcut femeia în videoclip, nu este încurajată, dar nici nu doare.

„Ceea ce ați văzut când persoana a împins-o în videoclip a fost reacția ei defensivă”, a spus Douglass. „Nu ți se va întâmpla nimic rău.”

Aceste anemone se pot observa atunci când apa este suficient de joasă pentru a vedea unde se înfundă.

Bărbatul cu cei mai mari bicepși a vrut să semene cu personajul Popeye Marinarul. Tânărul regretă cum a ajuns să arate... Minune a naturii, pe cale de dispariție din cauza turiștilor. Strigătul de ajutor al activiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x