Antena Căutare

O femeie a simțit că nu e singură în parc și a început să filmeze. Când a revăzut imaginile s-a speriat de creatura din întuneric

Femeia își plimba câinele în parc atunci când a simțit o prezență neobișnuită în jurul ei. Îngrijorată, a scos telefonul să filmeze, însă ce a surprins a bântuit-o multă vreme.

imagini cu creatura din parc
Îngrijorată, femeia a scos telefonul să filmeze, însă ce a surprins a bântuit-o multă vreme | Capturi TikTok

Hannah și Dave Rowett, în vârstă de 52 de ani, își plimbau câinii în Clumber Park, Nottinghamshire, atunci când o creatură neindetificată le-a tăiat calea. Speriați, au scos telefonul să filmeze, însă imediat ce au aprins blițul fantona a dispărut în întuneric, lăsându-i și mai surprinși.

Ce este creatura fantomă surprinsă în întuneric. Locul în care a fost filmată este cunoscut pentru activități paranormale

Proprietarii de pub Hannah și Dave Rowett își plimbau labradorii prin pădurea presupusă bântuită din Clumber Park, Nottinghamshire, în jurul orei 18:30, când doamna Rowett „a simțit că nu sunt singuri”, transnmite dailymail.co.uk.

Femeia în vârstă de 52 și-a amintit că și-a scos rapid telefonul din buzunar și a surprins o siluetă albă „înfricoșătoare” traversând drumul prin fața ei pe care a urmărit-o cu blițul pornit. După ce s-a uitat pe imagine

Atunci când a privit filmarea, ea s-a întors către soțul ei și i-a spus doar atât: „Tocmai am văzut o fantomă”. De asemenea a descris creatura surprinsă ca fiind o „figură demonică” ce se târa folosindu-și membrele lungi.

Citește și: Se relaxau la piscină, când au fost nevoiți să fugă pentru viața lor. Ce i-a atacat din senin pe doi tineri

Deși este unul dintre cele mai vizitate parcuri, se spune că acesta este bântuit de un spirit feminin numit „Grey Lady”, care ar fi fost văzută în repetate rânduri purtând o mantie lungă, gri.

Sceptic de fel la astfel de fenomene paranormale, chiar și domnul Rowett a recunoscut că i s-a făcut pielea de găină când a văzut filmarea și acum este convins că fantomele există.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul a fost inițial o fotografie live, în care cadre consecutive sunt legate pentru a face un videoclip scurt, dar doamna Rowett a spus că a convertit-o pentru a o putea distribui imaginile pe Facebook.

Videoclipul a strâns acum aproape 600 de reacții și aproape 2.000 de comentarii, utilizatorii speriați etichetând momentul „înfricoșător”, unul dintr el chiar glumind că se bucură că locurile de campare din parc au fost mereu pline.

Citește și: A observat ceva mișcându-se lângă el și când a întors capul a observat această creatura ciudată. Ce este

Doamna Rowett, care spune că dintotdeauna „a avut un al șaselea simț dezvoltat”, a adăugat că „nu are o explicație logică” pentru experiența trăită în parc.

„Inițial am crezut că este un câine, dar când mă uit mai atens, era mai degrabă o formă de tip uman. Dave încă scotea unul dintre câini din mașină și am simțit că nu eram singură. Am făcut o fotografie și, în timp ce am făcut-o, a trecut peste camera.

„Este demonic felul în care se târăște cu membrele lungi. Nu își schimbă niciodată forma. Dacă ar fi fum, s-ar schimba”, a mai adăugat femeia speriată.

Un expert a dezvăluit de ce este mai bine să porți lenjerie roșie sub pantaloni albi. Evită-i pe cei de culoarea pielii ... O femeie s-a înfuriat imediat, după ce a găsit un bilețel lăsat de electricianul ei pe canapea. Ce i-a mărturisit bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x