Antena Căutare

Creatură bizară, cu față de om, descoperită de un pescar. Ce este și de ce a atras atenția

Prasert Shookul, de 33 de ani, a găsit în provincia tailandeză Krabi o creatură bizară cu trăsături faciale care par umane.

peste ciudat cu trasaturi faciale umane Galerie
Creatura a atras imediat atenția datorită buzelor uriașe și a ochilor bulbucați | Profimedia

Peștele necunoscut a fost imediat pozat datorită buzelor uriașe și a ochilor bulbucați, despre care pescarul a spus că „arătau ca ai unei persoane urâte și încruntate”.

Prasert a spus că nu poate să identifice specia, dar că peștele avea dimensiuni reduse. Bărbatul a specificat că l-a găsit într-o plasă pentru crabi pe care a plasat-o lângă o insulă îndepărtată și nelocuită din Marea Andaman.

Creatură bizară, cu față de om, descoperită de un pescar. Ce este și de ce a atras atenția

Șocat de captură, Prasert Shookul a povestit că a fost la un pas să arunce cu totul plasa înapoi în ocean, mai ales când a văzut peștele fixându-l parcă cu privirea: "Ziceai că se uită la mine. L-am căutat, dar nu are dinți. Nimeni din sat nu știe ce este această creatură, nici măcar bătrânii."

"Nu am îndrăznit să-l gătesc pentru mine sau altcineva", a încheiat Prasert, care a specificat că peștele avea 2,7 kilograme în greutate și 42 cm lungime.

Creatură bizară, cu față de om, descoperită de un pescar. Ce este și de ce a atras atenția

Până l-a adus la țărm cu barca lui, animalul a murit.

Amber Luke, poreclită "Fata Dragon" după ce a investit 120.000 de dolari că să-și transforme înfățișarea. Cum ... S-a născut un cățel cu blana verde! Ce explicație există pentru culoarea inedită a animalului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x