Antena Căutare

Creatura misterioasă care le-a dat fiori pe șira spinării multor internauți. Mulți spun că le aduce aminte de filmul Venom

O creatură marină bizară i-a pus pe mulți internauți pe gânduri, întrebându-se ce anume ar putea fi.

creatura Galerie
Creatura misterioasă care le-a dat fiori pe șira spinării multor internauți. Mulți spun că le aduce aminte de filmul Venom | Captură video Twitter

Mai mult, majoritatea utilizatorilor de Twitter care au interacționat cu postarea neobișnuită și-au amintit de celebrul film SF Venom (2018, 2021), care a făcut furori în cinematografe.

Citește și: ”Fiara” care a ajuns pe o plajă, chiar în mijlocul oamenilor. Ce e vietatea pe care localnicii o numesc ”vestitorul nenorocirii”

O creatură misterioasă le-a dat fori pe șira spinării multor internauți, după ce filmulețul a devenit viral: „Poate cineva sa explice ce e asta?”

Chiar dacă oamenii întâlnesc frecvent noi specii de animale, mai sunt încă multe de explorat. De data aceasta, o anumită creatură neobișnuită a devenit virală pe internet, lăsându-i pe spectatori confuzi.

În videoclip, distribuit pe o pagină de Twitter, o apariție ciudată, neagră, cu o textură gelatinoasă, poate fi văzută lângă un crab, încercând să-l înghită, scrie News18.com.

Crabul încearcă cu disperare să scape, dar abilitatea neobișnuită a creaturii de a se întinde și de a se extinde o face să pară dintr-un film SF. În cele din urmă, creatura neagră o învăluie și devorează cu succes crabul, dându-le internauților fiori pe șira spinării.

Videoclipul a fost distribuit împreună cu un tweet unde scria „Poate cineva să explice ce e asta?”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel mai scurt timp, clipul a strâns 32,3 milioane de vizualizări, peste 100.000 de aprecieri și peste 7.000 de retweet-uri. Utilizatorii au umplut secțiunea de comentarii cu diverse comparații, unii asemănând creatura cu cea din filmul Venom sau personajul negativ din franciza Spider-Man, datorită formei sale asemănătoare. Și în pelicula Venom, creatura neagră reușea să prindă oamenii și să se infiltreze în corpurile lor.

Citește și: Ce este creatura uriașa din adâncuri, ieșită acum la suprafață. Proprietățile ei unice i-au speriat pe scafandrii | VIDEO

Un utilizator a sugerat cum că specimenul ar putea fi un simbiot, făcând o comparație cu speciile fictive din Marvel Comics, cunoscute pentru că formează legături simbiotice cu gazdele lor: „Sunt un simbiot, care caută un nou Maestru”.

Un alt utilizator a făcut referire la franciza americană SF Star Trek, comparând creatura cu Skin of Evil, dintr-un episod din Star Trek: The Next Generation.

În ciuda speculațiilor, un utilizator a identificat creatura ca fiind un vierme plat marin.

Videoclipul devenit viral nu este un fenomen recent. A fost încărcat inițial pe YouTube în 2021 de o persoană pe nume Kurt Cabahug. A reapărut pe Twitter în iunie, reaprinzând entuziasmul în rândul utilizatorilor.

Pentru a descoperi ce este de fapt creatura, un internaut a luat legătura cu Alison Young, un biolog marin asociat cu Academia de Științe din California. Potrivit lui Young, organismul negru din videoclip este într-adevăr un vierme plat, cunoscut pentru că este carnivor. Acești viermi profită de prada lor, care nu mai poate scăpa odată ce este prinsă.

Primăria care a vântul un apartament cu 723 de lei: „Este inadmisibil”. Ce s-a întâmplat cu femeia care a locuit cu chir... Doi tineri au devenit protagoniștii unor scene fierbinți, interzise minorilor, chiar în timpul unei călătorii cu autobuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x