Antena Căutare

Creștinii, în stare de șoc! Ce a apărut în flăcările ce au cuprins Catedrala Notre Dame din Paris! „Oameni buni...”

sCelebra Catedrală Notre Dame de Paris a fost cuprinsă de flăcări și întreaga omenire a privit cu groază cum un monument de sute de ani de istorie se mistuie din cauza unui incendiu puternic. Totuși, milioane de oameni se întreabă care este cauza acestei tragedii, în timp ce alții au făcut descoperiri de-a dreptul uluitoare, ce au născut o controversă mai ales printer creștini!

Celebra Catedrală Notre Dame de Paris a fost cuprinsă de flăcări și întreaga omenire a privit cu groază cum un monument de sute de ani de istorie se mistuie din cauza unui incendiu puternic. Totuși, milioane de oameni se întreabă care este cauza acestei tragedii, în timp ce alții au făcut descoperiri de-a dreptul uluitoare, ce au născut o controversă mai ales printer creștini!

În cursul zilei de luni, celebra Catedrală Notre Dame din Paris a fost cuprinsă de un puternic incendiu și toată lumea a privit, pe viu sau la știri, cum arde una dintre cele mai frumoase capodopere în materie de arhitectură din toate timpurile.

Totuși au fost și persoane care au „văzut” dincolo de acest incident și au dezvăluit faptul că tot ceea ce s-a întâmplat este, de fapt, un avertisment divin. Recent, pe internet, o femeie pe nume Lesley Rowan a publicat o fotografie prin care își susține punctual de vedere potrivit căruia imaginea lui Iisus se poate distinge în flăcările ce au cuprins Catedrala Notre Dame din Paris.

Creștinii, în stare de șoc! Ce a apărut în flăcările ce au cuprins Catedrala Notre Dame din Paris! „Oameni buni...”

„Poate că mintea mea joacă feste, dar oameni buni, priviți mai atent la această imagine și spuneți ce vedeți. Am trasat un cerc să vedeți mai bine. Exact! Se vede imaginea lui Iisus”, este mesjaul femeii ce a însoțit poza cu pricina.

Așa cum era de așteptat, poza a devenit imediat virală și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind o adevărată controversă în mediul online.

Muncitorii săpau atunci când au dat peste un schelet! Au săpat mai adânc și au trăit un șoc! Ce au găsit... O femeie sexy l-a agățat noaptea pe stradă, dar apoi a urmat coșmarul! Un spray misterios l-a distrus! Ce a pățit bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x