Antena Căutare

Cruzimea unei mame a scos din sarite un judecator

S-a intamplat in Marea Britanie, intr-o instanta ce judeca un proces in care o mama era acuzata de rele tratamente asupra copilului.

Kayleigh Searle a fost judecata marti de o instanta din Preston pentru rele tratamente aplicate copilului ei. Procurorii au demonstrat ca micutul in varsta de 3 luni a fost izbit repetat cu capul de usa, aruncat intr-un fotoliu si lasat acolo sa sangereze.

In momentul in care judecatorul a ascultat procurorii si a citit dosarul, s-a enervat atat de tare incat a cerut o pauza pentru a nu da o sentinta sub imperiul emotiilor.

S-a retras, dupa care a condamnat-o pe tanara ce tocmai devenise majora la 6 ani de inchisoare pentru cruzime, considerand ca Searle nu are nici cea mai mica urma de umanitate.

Foto: dailymail.co.uk

FOTO! Cel mai bogat indian si-a construit un palat in care nu poate locui... VIDEO! Preotii se ocupa si de... comert pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x