Antena Căutare

Culmea politistilor: Un agent s-a amendat singur ca sa-si faca norma zilnica

Un politist din orasul polonez Bialograd si-a dat singur o amenda ca sa-si faca norma zilnica stabilita de seful lui, informeaza publicatia Gazeta Wyborcza, citata de AFP.

Seful politiei din Bialograd le-a impus agentilor "o norma de cel putin o amenda pe zi". In cazul in care sarcina nu era indeplinita, salariile agentilor puteau fi reduse considerabil.

Speriat sa nu-i scada veniturile, un politist a decis sa se autopedepseasca. Agentul si-a aplicat o amenda de 20 de zloti (cinci euro) pentru ca.... "a mers pe calea ferata".

"Caracteristica muncii unui politist este de a monitoriza respectarea ordinii publice. Daca timp de cateva zile un agent nu-si impune nicio amenda, ne putem gandi ca este lenes", a declarat un responsabil al patrulelor din Bialograd.

"Impreuna dam viata povestilor": Angelo Niculescu, antrenorul care a dus Romania la mondialul mexican din 1970... A fost descoperita planeta de diamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x