Antena Căutare

Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete glasul

Femeia în vârstă de 31 de ani din Marea Britanie a învățat să vorbească din nou, după ce și-a pierdut vocea în urma unei operații de cezariană. Nimeni nu se aștepta să își recupereze glasul printr-o metodă atât de banală. Iată cum a reușit!

Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete glasul Galerie
Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete glasul | Shutterstock

Leanne Fraser este din Malton, Marea Britanie, și a reușit să uimească cadrele medicale după ce și-a pierdut vocea în urma unei operații de cezariană.

Inițial, medicii au suspectat că pierderea vocii ar putea fi o reacție adversă la anestezie, însă problemele de vorbire persistente au dus la un diagnostic surprinzător: tulburare neurologică funcțională (FND), potrivit mirror.co.uk. Iată la ce metodă bizară a apelat pentru a-și recăpăta glasul!

Citește și: Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții

La ce metodă bizară a apelat femeia care a rămas fără voce după o cezariană

Proaspăta mămică a povestit că, după ce a suportat durerile chinuitoare postoperatorii, s-a trezit că nu mai poate vorbi. În săptămânile care au urmat operației de cezariană, femeia a observat că devenise din ce în ce mai bâlbâită, având, totodată, spasme în vorbire, potrivit sursei citate mai sus.

După ce a mers la un control suplimentar, ea a fost diagnosticată cu tulburare neurologică funcțională (FND), o boală complexă, care afectează modul în care creierul răspunde sau primește semnale. Cauza exactă a apariției sale rămâne neclară.

În ciuda diagnosticului dificil, Leanne Fraser nu s-a lăsat descurajată. După o perioadă în care vorbirea i-a fost bâlbâiă, femeia din Marea Britanie a descoperit o metodă neașteptată pentru a-și recăpăta vocea: muzica lui Peter Andre. Ea și-a dat seama că, fredonând melodia „Fata misterioasă” a lui Peter Andre, vocea îi devenea din ce în ce mai fluidă, potrivit mirror.co.uk.

Acest lucru a fost o adevărată revelație pentru Leanne Fraser, care a început să utilizeze muzica contant pentru a-și îmbunătăți vorbirea. Cu sprijinul soțului ei și al micuțului lor, Henry, Leanne Fraser a făcut progrese remarcabile în recuperarea capacității de vorbire.

„Am avut un impediment sever de vorbire timp de 18 luni. Medicii au spus că s-ar putea să nu mai pot vorbi ca înainte.”, a spus ea, citată de mirror.co.uk.

Cu toate acestea, recuperarea femeii din Marea Britanie nu s-a încheiat aici. Leanne Fraser se confruntă încă cu simptome precum oboseala și lipsa de mobilitate, dar este hotărâtă să continue lupta.

O femeie a aflat că iubitul o înșală după ce își căuta haine pe o platformă de articole second hand. Cum a putut să își ... S-au logodit de la prima întâlnire. Ce a aflat bărbatul la scurt timp după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x