Antena Căutare

Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții

Un bărbat din SUA a recunoscut că și-a înscenat moartea și a falsificat mai multe acte ca să scape de înțreținerea propriului copil, după ce a divorțat de soția sa. Iată câți bani trebuie să îi plătească fostei partenere!

Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții Galerie
Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții | Shutterstock

Bărbatul în vârstă de 39 de ani din Kentucky, SUA, a reușit să își însceneze moartea, după ce a furat date de la un medic, pe care le-a folosit ulterior pentru a accesa registrul deceselor din Hawaii. Iată ce a urmat!

Citește și: Un bărbat și două femei au cu toții o relație și trăiesc ca într-o familie. Cum au ajuns să fie așa și ce spun despre gelozie

Gestul strigător la cer al unui bărbat care a vrut să scape de întreținerea copilului

După ce a furat date de la un medic, Jesse Kipf a reușit să obțină un certificat de deces pe care l-a utilizat pentru a se sustrage de la responsabilitatea de a plăti întreținerea copilului.

În acest fel, individul a reușit să evite plata a peste 100.000 de dolari către fosta sa soție, potrivit nbcnews.com.

În cele din urmă, bărbatul în vârstă de 39 de ani din Statele Unite a fost prins. El a pledat vinovat pentru furt de identitate în fața Tribunalului Districtual al SUA pentru Districtul de Est din Kentucky și a recunoscut, de asemenea, săvârșirea altor infracțiuni informatice care au cauzat un prejudiciu de aproape 200.000 de dolari, potrivit sursei citate mai sus.

Bărbatul a fost de acord să plătească prejudiciile

Jesse Kipf a semnat un acord pentru a plăti prejudiciile, inclusiv suma de bani pe care i-o datora fostei sale soții.

În același timp, bărbatul în vârstă de 39 de ani din Kentucky, SUA, riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru mulți ani. Sentința urmează să fie pronunțată în cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024, mai transmite nbcnews.com.

Citește și: Un tânăr a aplicat la peste 1.700 de locuri de muncă. Câte răspunsuri a primit și ce spune despre experiența aceasta

Kakarratul, creatura fără ochi de dimensiuni mici care i-a uimit până și pe experți. Ce este și unde a apărut animalul m... O femeie a aflat că iubitul o înșală după ce își căuta haine pe o platformă de articole second hand. Cum a putut să își ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x