Antena Căutare

Cum a ajuns o infuenceriță, de 58 de ani, să aibă peste 1 milion de fani: „Am primit o a doua șansă”. Câte tatuaje are

Lonni Pike, în vârstă de 58 de ani, a ajuns o sursă de inspirație pentru mulți oameni, demonstrând că viața nu se oprește la 50 de ani.

influencerita 58 ani
Cum a ajuns o infuenceriță, de 58 de ani, să aibă peste 1 milion de fani: „Am primit o a doua șansă”. Câte tatuaje are | Instagram

Ca influencer, femeia, care locuiește în California, se folosește de rețelele sociale pentru a le încuraja pe fmeei să-și accepte identitatea lor unică, indiferent de presiunile sociale.

Citește și: Tânăra din imagine și-a tatuat globii oculari în albastru, iar acum nu mai vede deloc. Cum arată cu modificarea corporală extremă

Cum a ajuns o infuenceriță, de 58 de ani, să aibă peste 1 milion de fani: „Am primit o a doua șansă”. Câte tatuaje are

Cu peste 115.000 de urmăritori pe Instagram și mai mult de 1 milion pe TikTok, Lonni a devenit virală pe platformele de socializare, devenind o voce puternică pentru schimbare și acceptare de sine, notează Bright Side.

Ea își prezintă conținutul într-un mod natural, fără să se teamă de criticile celorlalți și cu dorința sinceră de a-i inspira pe alții să fie autentici. În interviu, Lonni își descrie viața ca fiind "o a doua șansă", o oportunitate de a-și trăi viața cu pasiune și de a-i ajuta pe alții să-și găsească curajul de a-și exprima propria individualitate.

Unul dintre principalele mesaje pe care Lonni le transmite publicului său este acela de a înceta să se compare cu alții și de a-și aprecia propria frumusețe și unicitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Să încetezi să încerci să fii ca altcineva și să te îndrăgostești de persoana pe care o vezi în oglindă. Fiecare dintre noi este special în felul său, de ce am vrea să fim ca toți ceilalți? Fii unic, fii curajos și, mai presus de toate, fii tu însuți, pentru că nu există nimeni altcineva ca tine!", a declarat Lonni.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a modificat tatuajul cu numele Anamariei Prodan de pe antebraț. Ce apare acum în loc

Prin intermediul tatuajelor sale, Lonni împărtășește povești personale, exprimându-și emoțiile și experiențele printr-o altfel de artă. Primul tatuaj, o sârmă ghimpată în jurul gleznei, simbolizează momentul dificil al vieții sale în care se simțea neajutorată. De-a lungul anilor, ea a adăugat alte tatuaje, fiecare având o semnificație și o poveste aparte.

"E important să înțelegem că tatuajele mele nu mă definesc ca persoană, ci fac parte din întregul tablou al identității mele. Așa cum părul meu sau culoarea ochilor nu mă definesc complet, nici tatuajele nu o fac. Sunt doar o parte a ceea ce mă reprezintă ca individ," a explicat Lonni.

Lonni Pike continuă să inspire oamenii să se accepte așa cum sunt și să își găsească vocea unică.

O tânără a găsit în frigiderul bunicii ouă congelate în urmă cu 25 de ani. Ce a descoperit când a deschis casoleta din 1... Iluzia optică virală pe Internet. Ceea ce ai văzut prima dată în imagine te definește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x