Antena Căutare

Tânăra din imagine și-a tatuat globii oculari în albastru, iar acum nu mai vede deloc. Cum arată cu modificarea corporală extremă

Această tânără a ajuns să fie considerată „cea mai tatuată femeie” din țara ei. Însă, cu toate că este pe punctul de a-și pierde vederea complet, plănuiește să meargă și mai departe. Iată cum arată acum!

Tânăra din imagine și-a tatuat globii oculari în albastru, iar acum nu mai vede deloc. Cum arată cu modificarea corporală extremă Galerie
Tânăra din imagine și-a tatuat globii oculari în albastru, iar acum nu mai vede deloc. Cum arată cu modificarea corporală extremă | Profimedia

Amber Luke se declară dependentă de modificările corporale extreme și chiar dacă pasiunea sa îi pune viața în pericol, nu regretă nimic din ce și-a făcut până acum, căci, spune ea, s-a descoperit pe sine, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Ea este considerată cea mai tatuată femeie din țara ei. Cum arată când renunță la haine: „Oamenii se tem de mine” | Foto

Cum arată tânăra după ce și-a tatuat globii oculari | Foto

Amber Luke are 28 de ani și este din Australia, iar, la ea în țară, lumea o recunoaște ca fiind „cea mai tatuată femeie”. Ea spune că a cheltuit în jur de 148.000 de lire sterline pentru ca 98% din corpul său să fie acoperit de tatuaje, potrivit sursei citate mai sus.

Pe lângă limba despicată, tânăra care adoră schimbările corporale extreme a decis că a venit momentul să își tatueze și globii oculari. Fără să stea prea mult pe gânduri, și-a desenat ochii în albastru, ceea ce a lăsat-o fără vedere, dar și fără oportunitatea de a se angaja.

Cu toate că obsesia ei i-a pus, de multe ori, viața în pericol, Amber Luke se declară mândră că și-a descoperit adevărata imagine, mai ales că înfățișarea ei a făcut-o cunoscută pe internet:

„Toată munca și dedicarea pe care le-am depus în această călătorie au dat roade. Mă simt extrem de fericită că oamenii mă recunosc pe stradă și vreau să continui să mă transform. Voi continua să mă tatuez oricând ceva mă neliniștește.”, a mărturisit Amber Luke, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Ea este femeia care și-a tatuat globii oculari. Așa arată acum și susține că nu o interesează dacă va orbi: „Nu-mi pasă”

Tânăra, numită și „fata dragon”, nu regretă nimic din ce și-a făcut la corp

Amber Luke a mai povestit că, în urmă cu ceva timp, și-a îndepărtat un tatuaj sub formă de trandafir care se infectase. Și cu toate că atunci a fost necesar să facă acea intervenție, ea susține că nu și-ar mai scoate niciodată vreun desen de pe piele:

„Oamenii ar trebui să rămână sinceri cu deciziile lor. (...) O singură dată a trebuit să îmi îndepărtez un tatuaj care s-a infectat grav. A fost un trandafir care a ajuns să arate ca o varză, dar nu aș mai face asta niciodată.”, a spus Amber Luke, citată de mirror.co.uk.

Supranumită și „fata dragon”, Amber a mai dezvăluit că, în ciuda faptului că felul în care arată îi limitează oportunitățile de angajare, nu regretă nimic:

„Oamenii mă întreabă tot timpul dacă regret felul în care am ajuns să arăt. Răspunsul este <<nu>>, chiar dacă nu am niciun plan pe viitor. Deși sunt pe cale să orbesc definitiv și înfățișarea aceasta mi-a pus atât de multe piedici, toată călătoria mi-a permis să cresc și să devin eu cu adevărat. Regretele ar veni doar din cauza presiunii societății. Însă, pentru mine, important este să fiu eu și să arăt așa cum îmi place.”, a mai spus ea, citată de sursa menționată mai sus.

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești antilopa din fotografie? Unde se află animalul, de fapt. Iată răspunsul... O tânără a renunțat la un aliment și a slăbit 25 de kilograme. A trecut printr-o transformare uluitoare. Cum a reușit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x