Antena Căutare

Cum a putut să apară un mire la nunta lui. Toate privirile au rămas blocate la picioarele sale

Invitații au rămas muți de uimire atunci când au văzut cu ce a putut să se încalțe un mire la propria lui nuntă. Unii au crezut că nu văd bine sau că e vorba despre o glumă.

imagine cu domnisoare de onoare in rochii scurte roz, la o nunta Galerie
Toți invitații au amuțit când au văzut cum a putut să apară mirele la nuntă | sursa foto: Shutterstock

Se spune că nunta este unul dintre cele mai importante momente în viața unei persoane este nunta, motiv pentru care mulți își aleg cu multă grijă ținutele.

Un mire a reușit totuși să își lase mască toți invitații atunci când a ales să apară la nuntă în cel mai neașteptat mod posibil

Cum a putut să apară un mire la nunta lui. Toate privirile au rămas blocate la picioarele sale

Nunta este un eveniment important și tocmai de aceea mirii aleg să organizeze totul până la ultimul detaliu, de la restaurant și meniu și până la invitați, muzică, decorațiuni sau flori. Totuși, un mire a decis să iasă din tipar și să se afișeze la eveniment în cel mai neașteptat mod posibil.

Unul dintre invitații de la nunta respectivă au făcut o poză și au publicat-o pe Reddit, ca să arate dovada.

Citește și: Ce a putut să facă o mireasă la propria nuntă: „Atât de vulgar”. A dat frâu liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

„Imaginează-ți cum te-ai simți dacă tu te-ai pregătit pentru nuntă timp de trei ore și apoi vezi că mirele își face apariția în papuci”, a fost mesajul ce a însoțit fotografia.

Postarea a devenit virală și a adunat numeroase reacții de la oameni din întreaga lume. Unii s-au amuzat și au ales astfel să vadă partea comică a situației, în timp ce alții au criticat gestul.

Citește și: Un mire a dezvăluit ce lucru complet neașteptat a decis să facă mama lui, chiar în timpul nunții. Mulți au criticat-o pe femeie

„Sper că e o glumă acceptată de mireasă și că poate poartă amândoi papuci”, „Poate are o problemă medicală la picior”, „Eu am nefropatie diabetică și medicul mi-a propus să port astfel de papuci”, iată doar o parte din reacțiile internauților, au informat cei de la independent.co.uk.

Într-o altă postare, cineva a povestit ce a putut să facă o mireasă invitaților săi bărbați, chiar în ziua nunții. Supărată, o soție a povestit totul.

Aceasta este incredibila situație prin care au trecut invitații de sex masculin, chiar în timpul evenimentului. Chiar soția unuia dintre ei a povestit cu exactitate ce s-a întâmplat: „Soțul meu a fost recent la nunta unui prieten vechi din liceu. Din nefericire, eu nu am putut merge, așa că această poveste este în întregime despre el. Nunta a fost una mare, cu aproximativ 200 de persoane sau chiar mai mult. La petrecere a fost așezat la masă cu alți 10 bărbați cam de aceeași vârstă, toți prieteni cu mirele. Masa a fost sub forma unui bufet și soțul meu a observat imediat faptul că mireasa și mama miresei serveau mâncarea. I s-a părut puțin ciudat, dar nu a acordat o atenție prea mare acestui detaliu. După ce și-a luat porția, el s-a dus la masă și s-a apucat să mănânce. Când aproape că terminasem masa, soția miresei s-a apropiat de masa noastră, ne-a salutat și ne-a întrebat dacă putem să strângem noi farfuriile tuturor de pe mese și să le ducem la bucătărie. Toți au fost șocați, însă au acceptat să facă asta. Totuși, cererile îndrăznețe ale miresei nu s-au oprit aici. Mama tinerei i-a pus pe bărbați să golească resturile și să pună vesela în mașina de spălat vase din bucătărie. Oamenii s-au conformat, deși și ei erau invitați ca toți ceilalți”, a povestit soția bărbatului pe Reddit.

Ce a pățit bărbatul care a plătit o avere ca să își facă un costum de câine! În ce situație a ajuns și ce i-a uimit pe m... O creatură enigmatică și 100 de posibile specii noi, descoperite de cercetători la aproape 5.000 de metri adâncime. Ce s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x