Antena Căutare

Video. S-au reîntâlnit în ceruri! Cum l-a cunoscut Zsolt Torok pe Regele Mihai în aeroportul din Viena: „Dumneavoastră sunteți Regele Mihai?”

Dispariția prematură a alpinistului Zsolt Torok a șocat o țară-ntreagă. Puțini își aduc aminte de apariția lui Torok la Neatza, acolo unde a povestit cum l-a întâlnit pe Regele Mihai pe aeroportul din Viena

Dispariția prematură a alpinistului Zsolt Torok a șocat o țară-ntreagă. Puțini își aduc aminte de apariția lui Torok la Neatza, acolo unde a povestit cum l-a întâlnit pe Regele Mihai pe aeroportul din Viena.

Emoţionat, Zsolt Torok l-a întrebat: „Nu vă supăraţi, dumneavoastră sunteţi Regele României?”

„El, zâmbind, mi-a răspuns că da”, a povestit Zsolt Torok pe pagina sa de Facebook.

Celebrul alpinist arădean a avut numai cuvinte frumoase, emoţionante, la adresa Regelui: „Prima dată m-am întâlnit cu regele al cărui nume părinţii mei îl rosteau în şoaptă, pentru că frica era instalată în noi din cauza sistemului atât de «bun» încât se numea «epoca de aur» şi, mai ales, prima dată am zburat la clasa a II-a, adica la economy class cu un rege”.

Citește și:

Torok Zsolt, dat dispărut în Munţii Făgăraş, a fost găsit mort. Celebrul sportiv a doborât mai multe recorduri în alpinismul românesc şi mondial

„Totdeauna am fost de partea regelui şi îmi pare rău, foarte rău, că după Revoluţie nu a venit înapoi, adică nu a fost lăsat şi dorit (n.r. – de regimul Iliescu – FSN) să vină înapoi România avea altă şansă şi destin dacă regele se întorcea sau dacă nu era alungat de cei care au făcut cu ţara noastră ce au făcut. Nu de mult îşi sărbătorea ziua de naştere, astfel chiar şi întârziat îi doresc la mulţi ani multă sănătate şi bucuria sentimentului că în România sunt mulţi oameni care se gândesc cu drag la el. Cred că e un sentiment minunat să simţi că eşti apreciat şi iubit de oameni şi eu îi doresc asta.

Odată l-am mai văzut în Arad la teatru, lumea îl aplauda şi cânta în picioare imnul regal «Trăiască regele».

Am rămas impresionat de modestia lui, cum călătorea la economy class şi nu avea nici o problemă cu asta, el într-adevăr este un rege iar puterea lui nu stătea şi nu stă în scaunul mai comod şi costisitor ci în ţinută şi puterea interioară. M-am convins de asta”, a scris Zsolt Torok pe Facebook.

POZĂ FĂCUTĂ DE REGINA ANA

Invitat la Neatza în luna decembrie a anului 2017, regreatul alpinist a povestit istoria uneia dintre cele mai de preț fotografii din scurta sa viață: „Imaginea nu este extraordinară pentru că Majestatea Sa, Regina Ana, era mai puțin familiarizată cu aparatura digitală. A ieșit foarte bine, totuși!”, rememora Zsolt momentul în care l-a întâlnit pe fostul monarh al României.

Sonda indiană Chandrayaan-2, plasată cu succes pe o orbită lunară... Cine a fost omul care a inventat Coca-Cola. Tragedia din cauza căreia a creat celebra băutură. „Un tonic valoros pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x