Antena Căutare

Cum poți primi 13.000 de euro de la stat. O mușcătură de țânțar l-a îmbogățit pe un polițist!

Un ofiţer de poliţie a primit peste 13.000 de euro compensaţie după ce a fost muşcat de un ţânţar în timpul orelor de lucru

Un ofiţer de poliţie a primit peste 13.000 de euro compensaţie după ce a fost muşcat de un ţânţar în timpul orelor de lucru.

Este ultimul caz dintr-un lung şir de compensaţii ce frizează absurdul, făcute de ofiţeri care au căzut de pe scaune sau care s-au împiedicat de pragurile uşilor.

Detectivul a primit în jur de 13.500 de euro după ce a intentat proces poliţiei din West Midlands, Marea Britanie; secţia în cauză a trebuit să suporte şi cheltuieli de judecată de 5.000 de euro.

Un fost ofiţer de poliţie le-a declarat celor de la Daily Mail că cererea ofiţerului îi pare ireală: "Este de necrezut. Am fost poliţist timp de 20 de ani, dar nu pot să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă m-aş fi dus în biroul şefului să mă plâng că am fost ciupit de un ţânţar", a spus acesta, citat de Mediafax.

În ultimele 12 luni, poliţia din West Midlands a plătit despăgubiri ce depăşesc valoarea totală de 65.000 de euro.

Realitatea din spatele acestei fotografii: emoţionantă! Motivul pentru care femeia aceasta poartă pe inelar două verigh... Banii-s ochiul dracului și norocul acestor nativi! Zodiile care au cele mai mari șanse să devină miliardare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x