Antena Căutare

Cum și-a ”răsplătit” o tânără iubitul infidel. Vecinii nu au știut cum să reacționeze când au văzut isprava femeii

Oamenii reacționează diferit la dezamăgirile în dragoste. Unii preferă să se îndepărteze, în vreme ce alții devin răzbunători. Este cazul și unei tinere care i-a distrus mașina iubitului când a aflat că i-a fost infidel.

femeie care se uita la o guler cu un pupic rosu Galerie
Oamenii reacționează diferit la dezamăgirile în dragoste. Unii preferă să se îndepărteze, în vreme ce alții devin răzbunători. Este cazul și unei tinere care i-a distrus mașina iubitului când a aflat că i-a fost infidel | Shutterstock.com

După ce a aflat că partenerul său are o aventură cu o femeie căsătorită, femeia a decis să-și verse nervii pe autoturismul acestuia. Pe lângă desenele realizate cu spray, femeia a ținut neapărat să dezvăluie și motivul pentru care este furioasă.

Hotărâtă să-l facă pe bărbat să plătească pentru fapta lui, a scris pe mașină că acesta are relații intime cu ”soția lui Paul”.

Citește și: Hattie Retroage are 85 de ani și folosește aplicații de dating după ce s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 46 ani. Cum arată

Și, în caz că mai existau dubii, a notat că ea este cea care i-a vandalizat vehiculul: ”Iubita mea a făcut asta”, a desenat ea pe caroserie. Mașina, parcată pe strada unde cei doi locuiesc, a fost văzută de către toți vecinii, care nu au ezitat să o fotografieze.

Imaginile au ajuns virale pe Facebook

Într-o postarea pe Facebook, care a fost ulterior ștearsă, unul dintre vecinii cuplului a distribuit imaginile mașinii vandalizate. Acestea au strâns sute de aprecieri.

”După o zi de muncă oribilă, aș dori să îi mulțumesc soției lui Paul pentru serviciu și iubitei pentru ce a făcut cu mașina. M-a făcut să râd cu lacrimi”, a notat unul dintre internauți.

Citește și: Drama femeii cu brațele și picioarele amputate care a devenit mamă. Cum reușește să își îngrijească bebelușul

Altul a adăugat: ”Singurul final pe care îl pot accepta este ca iubita și Paul să descopere împreună dragostea adevărată.”. Între timp, un al treilea a glumit: ”Cel mai bine lasă-l, love. Este doar un om ieftin...”

Vandalizarea unei mașini, infracțiune în România

În România, conform legii, cei care zgârie o mașină, îi îndoaie sau rupe un ștergător de parbriz, taie un cauciuc săvârșesc infracțiunea de distrugere și pot fi pedepsiți inclusiv cu închisoare de până la doi ani.

Mai exact, „distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia (…) se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Citește și: Lisa, femeia cu o treime din corp acoperit cu cicatrici, provocate de arsuri, a trecut printr-o schimbare totală. Cum arată acum

Cu alte cuvinte, nu este necesar ca mașina care să fie distrusă complet pentru a fi pedepsit pentru distrugere. Orice atingere adusă acesteia care are ca rezultat „degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare” se pedepsește la fel.

Hattie Retroage are 85 de ani și folosește aplicații de dating după ce s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 46 ani. Cum... O fată de 11 ani a născut și ar fi devenit astfel cea mai tânără mamă din Marea Britanie. Familia ei nu știa că este îns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x