Antena Căutare

Astrologii au dat verdictul! Cum va fi Ajunul Crăciunului pentru zodii. Nativii care vor plânge cu lacrimi amare

Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, iar astrologii s-au pus pe treabă și au realizat horoscopul săptămânii 18-24. Iată ce ne așteaptă în Ajun

Berbecii vor fi mai în priză ca niciodată în această perioadă. Au de făcut o serie de lucruri, iar multe sarcini nu sunt stabilite de ei, ci de cei de care depind. Nu vor putea refuza mai nimic. Trebuie să tacă și să înghită.

Săgetătorii și Leii vor avea o săptămână plină de suișuri și coborâșuri. Săgetătorii trebuie să poarte discuții complicate cu familia, discuții care să îi lămurească ce au de făcut de acum înainte.

Leii vor avea câteva probleme sentimentale. Unele discuții cu partenerul de viață se pot finaliza prost pentru amândoi.

Fecioarele prind putere, prind curaj. Au una din cele mai benefice săptămâni din acest an. Vor încheia anul în glorie, așa cum l-au început de altfel. Acești nativi sunt în continuare sub protecție divină.

Taurii, în schimb, au de făcut câteva reglementări de natură juridică. Se vor trezi cu multă hârțogăraie pe cap și din cauza asta au de pătimit.

Capricornii se vor liniști. Au intrat încă de săptămâna trecută pe un tărâm fără nisipuri mișcătoare, așa cum au tot fost anul ăsta.

Gemenii și Vărsătorii trebuie să fie sinceri. Săptămâna aceasta vor fi supuși unor teste care vor scoate la iveală adevăratele semnificații ale sentimentelor față de cei dragi.

Vărsătorii vor câștiga bani dacă vor ști să acționeze la timp, în timp ce Gemenii, din cauza comportamentului lor zvăpăiat au toate șansele să piardă bani.

Top trei zodii de bărbați obsedați de femei! Riscul să te înșele este uriaș, căci „ochii văd, inima cere” în cazul lor... Vedetele sunt perfecte? Fotografii cu Beyonce, Cristina Aguilera, Madonna de aproape. Nici trei straturi de fond de ten ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x