Antena Căutare

Cum vei petrece de Paște în funcție de zodie? Leii se vor contrazice cu cei dragi!

În curând, rețelele de socializare vor fi invadate de imagini cu iepurași și ouă colorate, zilele libere ne vor da un răgaz să fim alături de cei dragi, iar postul se va încheia. Da, vine Paștele! Oare cum vom petrece această sărbătoare?

În curând, rețelele de socializare vor fi invadate de imagini cu iepurași și ouă colorate, zilele libere ne vor da un răgaz să fim alături de cei dragi, iar postul se va încheia. Da, vine Paștele! Oare cum vom petrece această sărbătoare?


Berbec

Dacă ai rude invitate la cină de Paşti, lasă de la tine şi încearcă să eviţi micile neînţelegeri. Trebuie să o laşi mai moale cu atitudinea aroganţă sau sărbătorile nu vor fi tocmai fericite. Te vei odihni și vei face declarații persoanei iubite, scrie eva.ro.

Taur

Toată lumea este cu ochii pe tine aşteptând parcă să faci o greşeală. Dincolo de asta încearcă să te bucuri de momentele petrecute alături de cei dragi şi mai uită de sarcinile de la serviciu. Evenimentele din acest weekend te pot face să renunţi la un parteneriat sau la o afacere care nu mergea bine. Ascultă-ţi instinctul, viitorul se preconizează a fi unul strălucit.

Gemeni

Planetă Mercur se află în semnul Gemenilor şi le oferă nativilor născuţi în acest semn zodiacal un moment oportun de a-şi arată talentele culinare. Eşti hotărâtă să le arăţi apropiaţilor că tu chiar ştii să găteşti şi în acest an ţi-ai luat angajamentul de a organiza cină festivă de Paşti. Ziua de dumincă este dedicată partenerului de viaţă.

Rac

Există foarte multă energie datorită faptului că Soarele se află în Berbec şi că Marte domină toate planetele în această perioada. Acest lucru înseamnă că odată cu adunarea familiei în acelaşi loc pot avea loc o serie de confruntări şi s-ar putea să calci pe coji de ouă în jurul celor dragi. Asigura-te că îţi vei menţine calmul!

Leu

Sse preconizează a fi o zi liniştită şi revigorantă pentru tine şi familia ta. Dar sâmbătă s-ar putea să ai câteva contraziceri cu cineva drag, pentru că zodia ta intră în Marte şi Venus se află în Taur. O reţeta simplă pentru linişte este să eviţi confruntările atunci când eşti provocată.

Fecioară

S-ar putea că acest weekend să îţi aducă imboldul de a spune ceea ce gândeşti şi mai mult decât o făceai de obicei şi această e influenţă lui Marte care intră în zodia Taurului în Vinerea Mare. Încearcă să nu mai crezi că trebuie să faci totul de unul singur pentru că acest weekend de sărbătoare să fie unul reuşit: lasă-i şi pe ceilalţi să contribuie.

Balanţă

Şi Venus şi Mercur se află în semnul fix al Taurului şi de aceea talentele tale de gospodină se vor face simţite şi vei face tot posibilul – mai ales dacă eşti gazdă – că totul să fie perfect. S-ar putea, totuşi, că ziua de duminică să existe, din cauza conflictului astral dintre Marte şi Venus, o mică ceartă iscată din motive minore sau o izbucnire de gelozie.

Scorpion

Nativii din această zodie ar putea avea probleme cu o reprezentanta a sexului feminin apropiată de ei şi care le-ar putea reproşa ceva.

În plus, cei care au câteva secrete bine ascunse s-ar putea trezi chestionaţi în legătură cu ele.

Săgetător

Cu Mercur activ în Taur, te vei simţi puţin încăpăţânată pe câteva lucruri cu familia ta. Există şanse să te şi cerţi cu cineva, mai ales duminică, dar este o idee proastă să fii orgolioasă şi să ai un coflict lung cu o persoană, mai ales dacă e mai în vârstă. Vei avea tendinţa să fii sarcastică, pentru că şi restul familiei are această tendinţa.

Capricorn

Atât Mercur, cât şi Venus se află în sfera Taurului, astfel tu vei dori să celebrezi această sărbătoare într-un mod grandios. Ar fi frumos să îţi inviţi prieteni care nu o duc atât de bine acum cu această recesiune. O femeie va încerca să capteze atenţia!

Vărsător

Uranus este în semnul tău zodiacal şi face nişte alinieri frumoase cu Venus, care se află în Taur, aşadar vacanţă de Paşti va fi mai paşnică. Vei fi venerată datorită magnetismului sexual pe care îl emiţi vineri şi sâmbătă, iar duminică, familia şi prietenii îţi vor solicită atenţia şi vei simţi că şi cum doresc un pic mai mult, decât de obicei. Asigura-te că îţi scoţi în evidenţă abilităţile tale de gătit.

Peşti

Există o energie interplanetară foarte puternică în acest weekend şi este posibil să te facă să te simţi un pic incomfortabil. S-ar putea că prietenii şi familia să tragă de ţine în toate direcţiile şi să fie un pic dificil, iar tu vrei doar un pic de timp pentru ţine. Nu este nicio problema dacă vrei să evadezi la munte sau la mare!

Două pisici au cucerit mii de oameni cu inteligența lor! Clinc! Clinc! Le vei adora! VIDEO... Scrisoarea unei fetițe musulmane, după atacul terorist din Londra. Mesajul transmis este extrem de emoționant: "Toț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x