Antena Căutare

Cuvintele sunt de prisos! Scrisoarea amantei către soția LUI

Sătula de bârfe, jigniri și replici acide, o femeie considerată "a doua", a decis să-i scrie soției celui care îi este partener de viață și pentru care poartă titulatura de amantă.

Sătula de bârfe, jigniri și replici acide, o femeie considerată "a doua", a decis să-i scrie soției celui care îi este partener de viață și pentru care poartă titulatura de amantă.

Rândurile sale au ajuns să fie citite de o lume întreagă, după ce scrisoarea a fost făcută publică.

Dragă soție,

Dacă vrei să scapi de mine, începe prin a fi că mine: mamă, iubită și terapeut în același timp.

Fii mamă soțului tău, adică femeia care are grijă de el, îl sprijină entuziast în toate acțiunile lui și are încredere neezitanta în el. Chiar dacă face pe durul, soțul tău, că mai toți bărbații din lume, are o nevoie acută de cuvinte de lăuda și de vorbe de încurajare. Nu întâmplător acesta e unul dintre cele mai predominante limbaje ale iubirii în rândul bărbaților. Ei nu cer atenție, dar sunt dependenți de ea. Fii atentă cu soțul tău și nu lasă nevoile tale stringente sau ale copiilor tăi să-ți distragă atenția de la el. E admirabil să nu-ți neglijezi copiii, dar nu-ți canaliza toată energia într-acolo, neglijându-ți soțul, căci e și el un copil. :)

Fii iubită soțului tău, adică femeia de care s-a îndrăgostit. Aia care nu avea dureri, nu avea probleme, nu-i făcea reproșuri, nu-l bătea la cap, nu adormea niciodată cu spatele, avea dorință și dispoziție să facă amor, se pierdea în ochii lui și era suficient. Amintește-ți ce atribute ale tale l-au făcut să se îndrăgostească de ține și marșează pe ele! Fii așa cum n-ai mai fost de mult! Faceți dragoste așa cum n-ați mai făcut de mult! Ce l-a făcut să-și piardă mințile o data îl va face să și le piardă și a două oară. Uneori, e suficient să îi arăți că îl dorești din toți rărunchii. Știe el ce are de făcut.

Fii terapeutul soțului tău, adică femeia care îl ascultă în mod activ, este obiectivă și îi da sfaturi făcând abstracție de interesele ei personale. Terapeutul nu urmărește nici un beneficiu pe parcursul terapiei, indiferent de direcția în care se îndreaptă clientul. Asta trebuie să faci și tu: să-l sfătuiești astfel încât să-i fie lui bine, chiar dacă binele lui nu e întotdeauna și binele tău. Iubește-l detașat! Fără să-l îngrădești. Fără să te temi că-l vei pierde. Fără să-l ameninți cu despărțirea. Fără să-l condiționezi. Fără să-l cerți. Fără să urli. Fără să-i întorci spatele. Iubește-l că și cum, dacă în clipă următoare n-ar mai fi lângă ține, tu ai fi foarte fericită și împăcată cu clipă asta.

Multe amantlacuri încep cu amor de calitate, dar nu asta le ține neapărat în viață. De cele mai multe ori, miezul problemei se află dincolo de sex, dragă soție!

Cuvintele sunt de prisos!

PLANETA, în PERICOL IMINENT! Uite ce ASCUND GUVERNATORII! Sfârșitul SE APROPIE!... VIDEO! Ce fac românii într-o fabrică de bere din Germania. Toată Europa scrie despre ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x