Antena Căutare

Daniel Rotariu, românul din Marea Britanie atacat cu acid de fosta iubită, s-a căsătorit cu infirmiera care l-a îngrijit după atac

Un român trăieşte povestea din celebrul film "Pacientul englez"! Daniel Rotariu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, desfigurat cu acid de fosta iubită, s-a căsătorit cu infirmiera care l-a îngrijit după teribilul atac.

Un român trăieşte povestea din celebrul film "Pacientul englez"! Daniel Rotariu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, desfigurat cu acid de fosta iubită, s-a căsătorit cu infirmiera care l-a îngrijit după teribilul atac.

Deşi nu şi-a putut vedea niciodată iubita, Daniel spune că povestea sa a avut, până la urmă, un final fericit. Şi-au unit destinele în oraşul lui natal, Timişoara, locuiesc în Marea Britanie şi au împreună un băieţel de 10 luni.

Daniel şi-a întâlnit jumătatea în cel mai greu moment al vieţii sale. Suferise arsuri pe 32 la sută din corp după ce fosta iubită l-a stropit cu acid.

În urma atacului, a orbit şi a stat şase luni pe patul de spital în comă profundă. Anna l-a îngrijit în tot acest timp şi după, când a trecut prin 20 de operaţii.

Anna Catanga, soţia lui Daniel: Cicatricile nu înseamnă nimic pentru mine, pentru că e un om extraordinar şi sunt foarte fericită să îi fiu alături

Daniel şi Anna s-au căsătorit într-o biserică catolică din Timişoara, oraşul natal al românului. Le-au stat alături David, băieţelul de 10 luni al celor doi, Jack, fiul cel mare al Annei, dar şi zeci de prieteni.

Daniel Rotariu, victimă a unui atac cu acid: E minunat, e ceva ce nu credeam că mi se va întâmpla. Acum doi ani era doar un vis

Un vis frumos, după un coşmar. Daniel a fost la un pas de moarte după ce fosta lui iubită a aruncat cu acid sulfuric pe el.

Katie Leong l-a minţit pe Daniel că are 36 de ani, deşi avea 51 în momentul în care s-au cunoscut. Românul a vrut să rupă relaţia, iar femeia a pregătit o răzbunare nemiloasă.

Daniel spune acum că "fosta mea iubită cred că o să ardă în iad. Ea nu are suflet".

Fosta iubită a românului a fost condamnată la închisoare pe viaţă, urmând să stea cel puţin 17 ani în spatele gratiilor.

Sursa: Observator.tv

Distracție pe cinste pentru tineri, profit maxim pentru organizatori! Profitul festivalului Neversea se ridică la aprox... Un festival special a avut loc în Portugalia. Sute de femei au defilat cu coşuri uriaşe ornate cu flori pe străzile oraş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x