Antena Căutare

Descoperire impresionantă într-un sit preistoric. Autoritățile anunță!

În timpul unor excavaţii făcute de arheologi, a fost descoperit „un sit mai puţin obişnuit şi important, de o jumătate de milion de ani”, transmite AFP.

În timpul unor excavaţii făcute de arheologi, a fost descoperit „un sit mai puţin obişnuit şi important, de o jumătate de milion de ani”, transmite AFP. Lucrările, la care participă Universitatea din Tel Aviv, sunt efectuate în regiunea centrală Sharon şi au dus la descoperirea unei „bogate industrii litice, cu sute de obiecte din silex”, aparţinând Paleoliticului inferior. În Israel există doar două alte situri din această epocă.

Descoperirea a scos la suprafață modul în care strămoșii noștri își duceau traiul: cum își construiau unelte, cum își procurau hrana

Descoperirea este incredibilă datorită stării de conservare a pieselor și a implicațiilor lor în înțelegerea culturii antice.

Fără îndoială, descoperirea îi va ajuta pe cercetători să scoată la iveală modul de viață al oamenilor, în trecut, și să își dea seama cum au reușit să trăiască datorită creativității și minții lor strălucite, fără ajutorul tehnologiei.

Cea mai frumoasă tristă nuntă din istorie. S-au căsătorit pe patul de spital apoi, după 18 ore, mireasa a murit!... Povestea emoționantă a copilului care a fost lăsat să moară de foame de către părinții lui. Este impresionant cum arată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x