Antena Căutare

Deși boala o macină, Denisa Manelista nu renunță. Artista le-a dedicat o melodie părinților săi, iar mesajul este extrem de emoționant: "Nu mai fi mamă supărată, nu mai plânge dragă tată..."

Denisa Răducu este grav bolnavă, la numai 27 de ani, cu toate că e adepta unui stil de viață sănătos.  Artista trece prin momente cumplite după ce a aflat că este bolnavă, iar starea ei de sănătate se înrăutăţeşte pe zi ce trece.

Denisa Răducu este grav bolnavă, la numai 27 de ani, și trece prin momente cumplite după ce starea ei de sănătate a început să se înrăutăţească de la o zi la alta.

Artista suferă de aceeaşi boală care a răpus-o pe regretata Ileana Ciuculete, însă pare că nu se dă bătută. Este activă pe Youtube, unde a postat o piesă intitulată “Iartă-mă”, dedicată părinților.

”Iartă-mă mamă şi tată dacă v-am greşit vreodată / Tare mult o să-mi lipsească grija părintească / Nu fi mamă supărată, nu mai plânge tată”, sună o parte din refrenul melodiei. Versurile parcă vorbesc despre durerea tinerei cântărețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un fost cal de curse a fost salvat, învățând să picteze: "Nu voiam să-l las pe o pajiște să-și aștepte moartea. L-a... Horoscopul zilei de 4 mai! Veşti bune pentru Gemeni astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x