Antena Căutare

Dezvăluire uluitoare despre Elodia Ghinescu. Un apropiat al lui Cioacă vorbește: „Când voi spune tot ce știu, o să iasă rău”

Chiar dacă s-au scurs mai bine de 12 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, acesta este departe de a se fi încheiat. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare, dar mulți sunt convinși și acum de nevinovăția sa.

Chiar dacă s-au scurs mai bine de 12 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, acesta este departe de a se fi încheiat. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare, dar mulți sunt convinși și acum de nevinovăția sa. Printre ei, și vărul acestuia, care a făcut o serie de dezvăluiri bizare, înainte de pronunțarea sentinței.

Vărul lui Cioacă susține că Elodia e în viață

Mai concret, potrivit gândul.info, bărbatul, fost angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), a susținut că deține informații conform cărora femeia ar fi în viață, aflându-se sub protecția unor persoane extrem de importante. De altfel, această mărturie se regăsește în rechizitoriul întocmit de procurori, scrie culturalbzi.ro.

„Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecție a martorilor sau, pur și simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsa” , le-a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor.

Prinţul Albert de Monaco, mai bogat decât regina Angliei... „Ceaușescu a aflat un mare secret cu 11 zile înainte de a muri”. Fostul dictator a făcut o greșeală enormă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x