Antena Căutare

Doamnelor, ar fi CADOUL PERFECT, nu-i așa? Vehiculul care poate fi transformat pe loc în orice model de mașină! Dimineața, Porsche, seara, Ferrari

Dacă ați prinde un peștișor auriu, ce dorință ați vrea să vă îndeplinească? Unii poate vor bani, alții o mașină, dragoste și nu în ultimul rând, sănătate.

Dacă ați prinde un peștișor auriu, ce dorință ați vrea să vă îndeplinească? Unii poate vor bani, alții o mașină, dragoste și nu în ultimul rând, sănătate.

Dacă mizați pe cea de-a doua posibilitate, poate nu ar fi rău să alegeți una anume, adică The Mill Blackbird-ul, vehiculul care se poate „transforma” în orice mașină din lume în timpul unor filmări! E drept, v-ar ajuta enorm, mai ales dacă lucrați în publicitate sau în industria filmului! Sau, pur și simplu, pentru niște filmări în care să schimbați mașinile ca pe șosete! Doar cu ajutorul unor click-uri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așadar, dacă dimineața veți prefera o plimbare cu un Porsche pe care să o imortalizați cu ajutorul unei camere video, seara vă puteți testa limitele și cheltui resursele de adrenalină la volanul unui Ferrari care nu poate trece neobservat! Deocamdată, „bijuteria” pe patru roți care poate fi convertită în orice tip de mașină este folosită doar în clipurile publicitare!

The Mill Blackbird este un dispozitiv care permite proiectarea, în timp real, a imaginii oricărei mașini, facilitând astfel filmarea de videoclipuri și secvențe de film fără ore de editare video și aplicare de efecte speciale. Vehiculul este folosit deja de un an de zile și permite filmarea în orice tip de mediu, oferind regizorilor posibilitatea de a vedea în timp real ce va apărea „pe film”, scrie Digi 24.

The Mill Blackbird este dotat cu o camera de 360 ​​de grade montată pe un stabilizator și un sistem mai ușor de urmărire cu laser pentru a captura lumina naturală și detalii din teren. Acestea sunt apoi proiectate și suprapuse prin efecte CGI, rezultatul fiind orice mașină dorește cel care filmează, în mediul în care dorește. Corpul vehiculului poate fi mărit sau micșorat virtual, astfel aceasta poate fi folosită pentru a filma imagini cu mașini de toate dimensiunile, precizează aceeași sursă.

Învaţă să citeşti şi tu în palmă! E mai simplu decât ţi-ai fi închipuit. Ce mesaje ascunde muntele lui Jupiter?... Societatea secretă a catolicilor sau masonii conduși sub simbolul câinelui Pug. Membrii erau nevoiți să latre, să zgârie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x