Antena Căutare

Doi batrani din Anglia au crescut fara sa stie o planta de canabis care i-a uimit pe politisti

Un cuplu de batrani din Anglia au crescut cea mai mare planta de canabis pe care au vazut-o politistii din orasul in care locuiesc. Cei doi au cumparat planta de la un targ si nu si-au imaginat ca poate fi un arbust care sa le creeze probleme cu legea.

Doi batrani din Anglia au crescut fara sa stie o planta de canabis care i-a uimit pe politisti
| bbc.co.uk

Cei doi batrani care locuiesc in Bedford au plantat arbustul in gradina casei, relateaza BBC. Politistii au fost uimiti cand au zarit planta pe care au confiscat-o si urmeaza sa o distruga.

Cei doi crescatori de canabis fara voie au devenit subiectul unei postari pe contul de Twitter al politiei locale. „Confiscat astazi. Un cuplu de batrani a cumparat a cumparat un arbust dintr-un targ, l-a ingrijit atent – cea mai mare planta de canabis pe care am vazut-o vreodata!!!”.

Autoritatile au luat decizia de a nu-i sanctiona pe cei doi englezi.

O americanca a inventat vesta care te imbratiseaza cand primesti like pe Facebook... FOTO. Ce metoda inedita a gasit un imigrant pentru a trece granita ilegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x