Antena Căutare

Doi bătrâni s-au stins din viață după ce au lăsat radiatorul pornit și temperatura din casă a ajuns la valori uriașe

Doi bătrâni s-au stins din viață după ce au uitat radiatorul pornit. Atunci când au ajuns la fața locului, pompierii au fost uluiți de temperatura descoperită în locuința victimelor.

imagine cu un raadiator pornit
Pompierii au fost uluiți când au descoperit câte grade erau în casa bătrânilor, de fapt | sursa foto: Shutterstock

Atunci când temperaturile au scăzut simțitor, doi bătrâni au decis să folosească un radiator ca să se încălzească, însă acest lucru le-a adus sfârșitul. Temperatura descoperită în locuință a fost atât de mare încât pompierii au fost nevoiți să ia imediat măsuri, crezând că este vorba despre un incendiu.

Doi bătrâni s-au stins din viață după ce au lăsat radiatorul pornit și temperatura din casă a ajuns la valori periculoase. Ce au descoperit pompierii când au ajuns la locuință

Aceasta este tragica întâmplare a unor bătrâni pe nume Joan Littlejohn, în vârstă de 84 de ani, și Glennwood Fowler, de 82 de ani. Fiindcă afară vremea devenise din ce în ce mai rece, cei doi au decis să folosească un radiator ca să se încălzească, însă nu au bănuit că acest lucru le va aduce sfârșitul. Întâmplarea a avut loc în Spartanburg, South Carolina (Statele Unite ale Americii), dar a făcut rapid înconjurul lumii.

Citește și: Cum cureți caloriferul, în mod corect. Așa scapi de mirosurile neplăcute din casă și ai mai multă căldură

Familiile celor doi s-au speriat atunci când au realizat că nu pot lua legătura cu bătrânii de câteva zile și, fără să mai stea pe gânduri, au sunat la serviciul de urgență. Când au ajuns la fața locului, pompierii au fost luați prin surprindere de temperataura uriașă descoperită în locuință.

Glennwood a fost găsit întins cu fața în sus pe pat, în timp ce Joan stătea pe un scaun pe marginea patului, Cei doi nu au prezentat semne de intoxicație cu monoxid de carbon, potrivit celor care au făcut intervenția.

Citește și: De ce nu este bine să-ți pui hainele ude la uscat pe calorifer. Este un obicei foarte dăunător. Explicația specialiștilor

În plus, paramedicii care au ajuns acolo au luat temperatura folosind aparate ce înregistrează până la 41 de grade Celsius, dar se pare că trupurile aveau o temperatură cu mult mai mare, de cel puțin 49 de grade Celsius.

Unul dintre pompierii care au intervenit a declarat: „Radiatorul era pornit și se simțea de parcă subsolul casei era în flăcări, de parcă era incendiu. S-au făcut măsurători și radiatorul se încinsese până la 537 de grade Celsius”, arată cei de la mirror.co.uk.

Având în vedere informațiile descoperite de autorități, cel mai probabil, bătrânii s-au stins din viața din cauza temperaturii colosale la care s-a ajuns, după ce au uitat radiatorul pornit pentru o durată prea mare de timp.

După câteva ore de aerisit, temperatura din interior a ajuns la aproximativ 35 de grade Celsius.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

O fetiță ar fi fost răpită și crescută de maimuțe. Cum a reușit să trăiască 5 ani în pădurea tropicală și cum arată azi... Câți ani are de fapt Diana Șoșoacă și care este numele ei complet. Puțini știu acest lucru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x