Antena Căutare

Doooamne, e nebun! Şi-a făcut PRAF maşina cumpărată de doar câteva zile! Motivul i-a lăsat mască pe poliţişti

Isprava unui italian de 35 de ani a devenit virală în mediul online. Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a luat maşina "la bătaie" şi a făcut-o praf.

Isprava unui italian de 35 de ani a devenit virală în mediul online. Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a luat maşina "la bătaie" şi a făcut-o praf.

Toată lumea s-a întrebat de ce, mai ales că autoturismul era cumpărat de puţin timp. În urmă cu câteva săptămâni, Spartaco Capon a fost avertizat de şeful său că întârzie în fiecare zi la serviciu şi că riscă să îşi piardă locul de muncă. Circula doar cu autobuzul, astfel că a dat vina pe aglomeraţia din transportul public şi s-a hotărât să îşi achiziţioneze o maşină.

Zis şi făcut! A scos din buzunar o sumă frumuşică de bani şi a devenit proprietarul unui model nou, modern, dotat cu tot ce se poate. Chiar şi aşa, tot a ajuns târziu la birou şi iar a fost tras la răspundere de superior. Atunci, Spartaco a văzut negru în faţa ochilor, a luat un topor şi a făcut zob maşina.

"Credem că e bărbatul trece printr-o perioadă cu mult stres, oboseală şi agitaţie. A fost transportat la spital, doctorii i-au dat calmante şi este supus unor analize amănunţite", a declarat un reprezentant al poliţiei locale.

Galerie FOTO de tot râsul: Cele mai ciudate invenţii din lume! Te-ai gândit vreodată că ai nevoie de aşa ceva?... Cum sună limba germană în comparaţie cu alte limbi! Video amuzant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x