Antena Căutare

Doua bauturi asemenatoare, dar atat de diferite. Vezi AICI care sunt deosebirile dintre Pepsi si Cola

La restaurant, putine sunt persoanele care se arata indignate atunci cand ospatarul le spune ca nu are Cola, doar Pepsi sau invers. Cu toate acestea, diferentele dintre cele doua bauturi sunt notabile

Potrivit unor oameni de stiinta care au testat in laborator diferentele dintre Pepsi si Coca Cola, rezultatele sunt uimitoare: "Pepsi are mult mai mult zahar decat Cola si are o aroma fina de citrice. Atunci cand cineva bea pentru prima data Pepsi va avea un gust al bauturii mai accentuat", spune americanul Malcom Gladwell, citat de Business Insider. In plus, Pepsi are mai mult zahar, calorii si cafeina, dar Cola are mai mult sodiu.

Multi insa nu se lasa tentati de gust, ci de modul in care cele doua companii si-au promovat produsele, iar aici Coca Cola a castigat teren prin campaniile publicitare inteligente.
Recent, compania Coca Cola a recunoscut ca trebuie sa ia o pozitie ferma in ceea ce priveste obezitatea, iar vreme de 126 de ani, compania a negat vehement speculatiile potrivit carora bautura ar contine ingrediente care pun in pericol sanatatea oamenilor. “Se vorbeste mult despre obezitate. Noi vrem sa luam parte la aceasta conversatie”, spune Stuart Kronauge, directorul general Coca-Cola din America de Nord.

Foto: tumblr.com

O familie de mexicani traieste de 30 de ani intr-o pestera din mijlocul unui desert... Carnea scoasa la imprimanta, mancarea viitorului? Oamenii de stiinta s-au pus pe treaba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x