Antena Căutare

După ce a aflat că soţul o înșeală, o femeia a văzut roșu în fața ochilor și i-a scris amantei pe pagina de Facebook: ”Îţi mulţumesc că l-ai mușcat de gât. Fostul meu soţ nu poate "presta" cum trebuie"

Melanie, o femeie din SUA, a avut o reacţie inedieta, în momentul în care a descoperit că o soţul o înşeală. Şi-a luat inima în dinţi, furioasă, şi i-a scris amantei, pe Facebook:

Melanie, o femeie din SUA, a avut o reacţie inedieta, în momentul în care a descoperit că o soţul o înşeală. Şi-a luat inima în dinţi, furioasă, şi i-a scris amantei, pe Facebook:

Îţi mulţumesc că ai lăsat semne de muşcătură pe gâtul soţului meu. Asta mi-a confirmat că are o amantă. În semn de recunoştinţă, ţi-l las pentru totdeauna. Totuşi, trebuie să ştii: va trebui să-l ajuţi financiar, întrucât le va plăti pensie alimentară celor 2 copii ai mei.

Va trebui să renunţi la el în fiecare week-end, atunci când va sta cu cei mici. Viaţa voastră sexuală va suferi, deoarece în urma unui accidentîn urmă cu 4 ani, fostul meu soţ nu poate "presta" aşa cum trebuie. Nu poţi să mi-l returnezi, nu-l primesc înapoi”, este mesajul postat de femeia înșelată pe contul de Facebook al amantei.

Simți că „ți-a dat cu eroare”? Ce se întâmplă de fapt în corpul tău... Testul sincerității: ce ai văzut prima dată în imagine? Răspunsul va dezvălui totul despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x