Antena Căutare

După ce l-au condamnat pe călugărul de la Tanacu, au început blestemele. Destinele înfiorătoare ale celor care l-au aruncat în temniță

Multi au auzit de povestea calugarului de la manastirea Tanacu. Acesta a devenit celebru in urma cu cativa ani, dupa ce a exorcizat o maicuta.

Multi au auzit de povestea calugarului de la manastirea Tanacu. Acesta a devenit celebru in urma cu cativa ani, dupa ce a exorcizat o maicuta.

Daniel Petru Corogeanu a fost arestat, dupa ce a exorcizat o maicuta de 23 de ani, scrie capital.ro. Desi a sustinut mereu ca este nevinovat, calugarul a fost condamnat la sapte ani de inchisoare.

Preotul a fost eliberat in 2011, dar s-a retras in Vaslui, unde s-a izolat de lume. Mai ciudat este ceea ce s-a intamplat cu cei care l-au condamnat.

Procurorul care s-a ocupat de anchetarea cazului a murit subit. La fel si judecatorul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cel care i-a dat sentinta definitiva a avut si el o moarte destul de suspecta.

Oamenii vorbesc despre un blestem.

Desi preotul a fost condamnat, maicuta ar fi decedat in urma unei doze de adrenalina, administrata de asistenta de pe salvare. Desi femeia ar fi recunoscut ca i-a administrat aceasta doza, autoritatile nu au luat in calcul unele marturii.

Născută fără auz, și-a dedicat viața transformării într-o sirenă în carne și oase: „Vreau ca picioarele mele să devină o... O tânără și-a mărit buzele la o petrecere, iar câteva ore mai târziu era de nerecunoscut! Asistentele au început să râdă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x