Antena Căutare

E descoperirea secolului. Cum poți deschide ușa unei mașini cu ajutorul unei mingi de tenis!

Mașina din videoclip este o mașină cu un sistem electric de încuiere. Să presupunem că domnișoara din imagine și­-a uitat cheile în interior sau a încuiat mașina și a pierdut cheile.

Mașina din videoclip are un sistem electric de încuiere. Să presupunem că domnișoara din imagine și­-a uitat cheile în interior sau a încuiat mașina și a pierdut cheile.

Se vede clar cum domnișoara încuie ușa mașinii. Apoi se apropie de mașină pentru a o descuia, însă vedem că are în mână o minge de tenis. Interesant, nu? Ce ar putea să facă tipa cu o minge de tenis când ea dorește să deschidă mașina? Iată ce face! Mingea de tenis are o mică gaură, iar domnișoara plasează mingea cu gaura pe încuietoarea mașinii și ceea ce se întâmplă după este absolut fenomenal. Cu o singură împingere pe minge reușește să deschidă portiera mașinii. Aerul a forțat încuietoarea să clacheze și să se se deschidă.

Vezi video aici!

A ars 2 milioane de dolari pentru a se încălzi şi cheltuia 2.500 pe lună pe elasticele cu care îşi lega banii. Era atât ... O bunică de 111 ani a dezvăluit secretul unei vieți lungi! Ce sfat prețios dă celor 120 de nepoți ai săi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x