Antena Căutare

„E un semn DIVIN”! I-a trimis o scrisoare lui IISUS, dar răspunsul primit te va lăsa mut de uimire! „Dragă Jaime...”

De secole, creștinii de pretutindeni s-au întrebat care este cea mai bună metodă prin care poți intra în contact cu divinitatea.

De secole, creștinii de pretutindeni s-au întrebat care este cea mai bună metodă prin care poți intra în contact cu divinitatea.

Un bărbat a decis într-o zi să scrie o scrisoare adresată unui finanțator celebru, cu scopul de a obține bani pentru un proiect caritabil.

Totuși, a adresat-o lui Iisus. A trimis-o prin poștă cu simplul destinatar „Fiul lui Dumnezeu”. Inițial, acesta a vrut să vadă cum vor reacționa cei de la poștă atunci când primesc o scrisoare cu un destinatar inedit.

Răspunsul a fost cât se poate de incredibil.

„Dragă Jaime,

Îți mulțumesc pentru scrisoare.

Epistola către Galateni 6:9: Să nu încetăm de a face binele, căci vom secera la timpul său, dacă nu ne vom lenevi.

Nu ai nevoie de oameni celebri și bogați pentru a reuși cu proiectul tău. Continuă cu intențiile tale și eu voi vedea că reușești.”

VIDEO foarte emoţionant: Deşi are doar două luni, îi spune tatălui primul "Te iubesc"! Fără cuvinte...... Biletul care face furori pe internet! Mesaj către vecinul care nu a ieșit la deszăpezire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x