Antena Căutare

Ea e femeia cu cel mai mare bust din lume. Vrea să facă a 53-a operație ca să aibă un posterior uriaș. Cum arată Sabrina

O femeie a surprins din plin oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că are cel mai mare bust din lume, însă acest lucru n-o va opri să recurgă la cea de-a 53-a operație estetică, ca să ajungă să aibă și cel mai mare posterior din lume.

colaj foto cu sabrina sabrok Galerie
Femeia a dezvăluit de ce își dorește să facă o altă operație | sursa foto: Profimedia

Dezvăluirile făcute de femeie au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții în mediul online. Deși este extrem de mândră de bustul său, despre care spune că este cel mai mare din lume, Sabrina Sabrok este pregătită să facă a 53-a operație estetică. Mulți se miră atunci când văd cum arată.

Cine este și cum arată Sabrina Sabrok, femeia care spune că are cel mai mare bust din lume. Vrea să facă a 53-a operație ca să aibă cel mai mare posterior

Sabrina Sabrok, pe numele ei adevărat Lorena Fabiana Colotta, este un model al unei celebre reviste dedicate adulților. Recent, blondina a dezvăluit faptul că are de gând să recurgă la cea de-a 53-a operație estetică, pentru a obține un posterior uriaș.

În prezent, fotomodelul se laudă cu faptul că are cel mai mare bust din lume, însă femeia nu se mulțumește doar cu atât, ci și-a propus să bată un record și în cazul posteriorului, lucru ce i-a surprins pe mulți dintre urmăritorii săi.

Citește și: Ea este femeia cu „cei mai mari sâni din Univers”. Femeia vrea să-i mărească și mai mult, deși are probleme cu bustul ei generos

Sabrina Sabrok și-a făcut prima operație estetică la vârsta de 25 de ani. Azi, ea are 52 de ani și este pregătită să facă a 53-a intervenție. La ultima dintre ele, femeia a organizat o strângere de fonduri în cadrul căreia a reușit să strângă suma de 7.780 de lire sterline din partea fanilor săi, bani pe care i-a folosit ca să își mărească decolteul.

Acum, planul ei este să înlocuiască implanturile din posterior cu unele mult mai mari, de aproximativ 650 de grame pentru fiecare fesă.

Citește și: Ea este femeia care susține că nu poate zbura la low cost din cauza bustului prea mare: „Sânii mei au provocat accidente”

„Vreau să am cel mai mare posterior din lume și sunt gata să mă apuc de treabă”, a dezvăluit femeia din Argentina, care are două fiice, au informat cei de la thesun.co.uk.

Ceea ce este și mai surprinzător este faptul că la ultimul implant în posterior, Sabrina Sabrok a fost la un pas să își piardă viața din cauza unei infecții periculoase. La această problemă s-a adăugat faptul că s-a confruntat cu paralizie facială din cauza excesului de botox și de filler de buze din ultimul an. Însă nimic nu pare s-o convingă pe femeie să renunțe la visul de-a avea cel mai mare bust din lume, dar și cel mai mare posterior. Fiecare sân al femeii cântărește aproximativ 15 kilograme, lucru ce o face să iasă mereu în evidență, oriunde și-ar face apariția.

„O să fac și alte proceduri și operații și am să experimentez mereu noi tipuri de intervenții. Aspectul meu fizic atrage mult atenția, atât în mod pozitiv, cât și în mod negativ., însă dacă oamenii vorbesc despre mine atunci e bine. Despre asta este vorba, înseamnă că primești atenție”, a mărturisit Sabrina Sabrok.

Imaginile cu femeia devin mereu virale și stârnesc numeroase reacții în rândul internauților.

O femeie a descoperit că iubitul a înșelat-o, așa că s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a putut să facă... Un bărbat a crezut că vede o pisică în jurul casei, însă când s-a apropiat a descoperit că era altceva. Ce comoară a găs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x