Antena Căutare

Ea este femeia cu „cei mai mari sâni naturali” din lume. O afecțiune rară îi face bustul să crească necontrolat

O femeie originară din Thailanda susține că trece prin chinuri îngrozitoare din cauza propriilor sâni, care nu se mai opresc din crescut. Ce anume ar provoca creșterea necontrolată a acestora!

Ea este femeia cu „cei mai mari sâni naturali” din lume. O afecțiune rară îi face bustul să crească necontrolat
Ea este femeia cu „cei mai mari sâni naturali” din lume. O afecțiune rară îi face bustul să crească necontrolat | Captură Youtube

Lamphrai Srinuan, în vârstă de 46 de ani, susține că, la un moment dat, bustul ei a început să se umfle, iar de atunci a devenit gigantic, potrivit mirror.co.uk.

Din cauza formelor proeminente, femeia se plânge de dureri acute în zona spatelui și susține că nu poate merge fără cârje:

„Este dificil pentru mine să mă așez sau să stau întinsă noaptea. Sânii devin din ce în ce mai grei și mă doare extrem de tare spatele și gâtul. Nu mai pot să port nici haine, deoarece nu mă mai încap.”, a dezvăluit Lamphrai Srinuan, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Și-a mărit sânii, apoi s-a întors înapoi la locul de muncă. Când a ajuns, nu i-a venit să creadă ce se întâmplă în jurul ei

Cu ce afecțiune rară se confruntă femeia

Femeia din Thailanda susține că nu a avut această afecțiune dintotdeauna, totul începând cu trei ani în urmă, atunci când a acuzat prima dată dureri. Ulterior, soțul a condus-o la Spitalul Central, iar medicii au rămas uluiți de ce au văzut în fața ochilor.

Deși au examinat-o, femeia plângându-se de dureri insuportabile, medicii nu au descoperit nimic grav, motiv pentru care nu i-au dat niciun diagnostic.

„Îmi este foarte greu să stau sau să mă întind, să dorm noaptea. Genunchiul meu este deja distrus, iar când merg simt că-l zdrobesc și mai tare.”, a precizat Lamphrai Srinuan, citată de mirror.co.uk.

Cu toate acestea, condiția femeii din Thailanda pare să fie similară cu hipertrofia sânilor.

Hipertrofia mamară, a cărei formă este gigantomastia, este o condiție medicală care duce la creșterea necontrolată a sânilor. Gigantomastia este extrem de rar întâlnită în zilele noastre și nu există un număr estimat al femeilor diagnosticate cu această afecțiune, potrivit unei publicații medicale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce este gigantomastia, boala sânilor foarte mari

Gigantomastia este o dezvoltare exagerată a glandelor mamare, care, în cazuri extreme, poate duce la lăsarea sânilor. Supraaglomerarea excesivă a țesutului mamar poate apărea fie la un singur sân, fie la ambii, potrivit publicației medicale menționate mai sus.

Hipertrofia este denumită gigantomastie atunci când volumul unui sân depășește 1500 ml. Afecțiunea poate provoca dureri de spate, gât, umeri și de membre superioare, din cauza greutății care apasă pe torace. Iar sub sâni pot apărea, adesea, infecții cutanate, însoțite de roșeață și mâncărimi.

Hipertrofia poate fi moștenită genetic sau cauzată de un dezechilibru hormonal, de sarcină, de afecțiuni autoimune, precum și de creșterea în greutate.

Corectarea acestei condiții medicale se poate face chirurgical, prin reducție mamară și lifting mamar, adică prin înlăturarea excesului de volum mamar, reconstrucție și redarea unui aspect natural, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Ea este femeia cu „cei mai mari sâni din Univers”. Femeia vrea să-i mărească și mai mult, deși are probleme cu bustul ei generos

Cum arăta cel mai singur om din lume. Acesta a trăit 26 de ani pe cont propriu, după ce tribul său a sfârșit otrăvit de ... Ce a putut să facă o mireasă invitaților săi bărbați, chiar în ziua nunții. Supărată, o soție a povestit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x