Antena Căutare

Ea este românca plină de ambiție care a slăbit 114 kilograme! A dat dieta tuturor și a povestit cum a încăput în uniforma de liceu după 40 de ani!

Ambiţie, tărie, curaj şi răbdare! Acestea au fost ingredientele de care a avut nevoie Corina ca să treacă peste drama vieţii ei.

Ambiţie, tărie, curaj şi răbdare! Acestea au fost ingredientele de care a avut nevoie Corina ca să treacă peste drama vieţii ei.

Când nu i s-a mai dat nicio şansă de supravieţuire, femeia în vârstă de 56 de ani s-a încăpățânat să trăiască. De la 186 de kg a ajuns la 72 de kilograme! Pur și simplu, Corina a topit, dintr-un foc, 114 kg, greutatea care i-a făcut viaţa un calvar!

Acum are o siluetă de vis, ba mai mult, a încăput în uniforma de liceu! În clipul de mai jos, veți vedea și cum a reușit Corina să redevină normală.

E un exemplu demn de urmat și noi nu putem decât să o felicităm!

Cele mai spectaculoase tatuaje 3D în relief! Ai putea jura că pielea doar acoperă un costum de Spiderman sau că o iguană... Elisabeta, cea mai importantă regină a lumii, se trage din Sângeorgiu de Pădure, din inima Transilvaniei!! Stră-străbuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x