Antena Căutare

El e cel mai prost hoţ! A fost prins, după ce s-a împrietenit cu victima pe Facebook!

Ce ţi-e şi cu tehnologia asta! Un bărbat de 28 de ani, acuzat că a furat geanta unei femei, în plină stradă, a fost prins din pricina unei cereri de prietenie.

El e cel mai prost hoţ! A fost prins, după ce s-a împrietenit cu victima pe Facebook! Galerie
Un hoţ a fost prins datorită Facebook-ului

Ce ţi-e şi cu tehnologia asta! Un bărbat de 28 de ani, acuzat că a furat geanta unei femei, în plină stradă, a fost prins din pricina unei cereri de prietenie.

Potrivit poliţiştilor din Washington, femeia asculta muzică, iar Riley Mullins a năpustit asupra ei, a lovit-o în cap şi i-a furat poşeta şi telefonul din mână, apoi s-a făcut nevăzut. Din fericire, victimei i-a sărit în ochi tatuajul pe care bărbatul îl avea pe gât şi l-a descris imediat autorităţilor, în speranţa că va putea fi identificat mai uşor.

Chiar a doua zi de la incident, femeie a avut parte de un şoc: a primit o cerere de prietenie pe Facebook, din partea unei persoane cu acelaşi tatuaj. Crede că tâlharul i-a găsit numele în actele din portofel şi a fost curios să afle mai multe despre ea. Imediat a făcut legătura, s-a dus la Poliţie, iar Riley a fost prins, în cele din urmă.

Asta da întâmplare, nu-i aşa?

Nu e nicio glumă! O fată de 17 ani, alergică la... examene! O pot omorî, la propriu!... Ultima fiță: roșii crescute în acvarii cu pești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x