Antena Căutare

El este cel mai tatuat om din lume! Și-a injectat până și cerneală în ochi și se consideră o adevărată operă de artă vie: "Picasso a fost inspirația mea"

Eli Ink, un britanic de 27 de ani reușește să șocheze prin simpla sa prezență, după ce a luat decizia să-și tatueze pielea de pe întregul corp. Însă lucrurile nu s-au oprit aici! Și-a făcut o serie de piercing-uri șocante și a ajuns să-și coloreze chiar și globurile oculare. 

Eli Ink, un britanic de 27 de ani reușește să șocheze prin simpla sa prezență, după ce a luat decizia să-și tatueze pielea de pe întregul corp. Însă lucrurile nu s-au oprit aici! Și-a făcut o serie de piercing-uri șocante și a ajuns să-și coloreze chiar și globurile oculare.

Chiar dacă, pentru cei mai mulți dintre noi poate părea bizar, bărbatul se consideră ca fiind o adevărată operă de artă vie. Nebunia a mers într-acolo încât bărbatul și-a schimbat până și culoarea albă a globului ocular. Chirurgii plastici i-au injectat cerneală în stratul ocular.

El este cel mai tatuat om din lume! Și-a injectat până și cerneală în ochi și se consideră o adevărată operă de artă vie: "Picasso a fost inspirația mea"

Așa arătat Eli Ink, înainte de intervenții

Am fost mereu dat pe spate de artă în sine. Picasso a fost inspirația mea din copilărie și în special arta lui abstractă. Îmi plac însă toate formele de artă.

Arta corpului a fost următorul pas către maturizarea mea. Am vrut să arăt ca un personaj abstract dintr-o operă de Picasso pentru că iubesc aspectul abstract, e expresia pură”, a declarat Eli Ink, scrie The Sun.

Ce probleme au alţii... Coşuri de gunoi speciale pentru marijuana, instalate pe aeroportul din Las Vegas... Specialiștii au căzut de acord: când cred ei că ajungem la Al Treilea Război Mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x