Antena Căutare

Emotionant! Ng Chhaidy, femeia care a trait timp de 40 de ani in padure, izolata de lume

In urma cu aproape 40 de ani, o familie dintr-un sat din Myanmar si-a dat fetita de patru ani disparuta. Desi autoritatile si satenii au cautat-o timp de ani buni, ea a fost de negasit. Toti au crezut ca murise in timpul unui uragan. Insa viata i-a adus din nou impreuna, dupa patru decenii.

In 1984, Ng Chhaidy si varul ei, Beirakhu, au fost dati disparuti cand se jucau intr-o padure din apropierea satului. Insa la o zi de la disparitia copiilor, o furtuna puternica a izbucnit in zona, astfel incat localnicii au crezut ca cei doi nu au supravietuit. Beiraku a fost gasit, insa nu si Chhaidy. El a spus ca o femeie din padure i-a gazduit si le-a dat de mancare.

Insa localnicii, care sunt foarte superstitiosi, au crezut ca fata a fost rapita de fantome. De teama, multi dintre ei au incetat sa o mai caute. Insa parintii nu au renuntat si au mers ani intregi sa isi caute fata prin jungla.

"Auzisem ca in padure locuieste o femeie cu parul lung, goala, care ataca oamenii ce se apropie de ea. Insa nu mi-am imaginat ca ar putea fi vorba chiar de fata mea", a marturisit tatal lui Chhaidy. Insa o femeie, venita in vizita la rude, a gasit-o pe fata disparuta, intr-un cimitir, goala si foarte bolnava. S-a dovedit, ulterior, ca "salbatica" era chiar fetita care a fost data disparuta in urma cu aproape 40 de ani.

"Nu mi-a venit sa cred. La inceput, nu am recunoscut-o, insa i-am vazut semnele din nastere de pe fata si mi-am dat seama imediat ca ea chiar era fiica mea", a mai spus tatal. Ng Chhaidy nu isi amintea nimic la inceput, insa, dupa ce s-a acomodat, si-a recunoscut tatal. In prezent femeia, in varsta de 43 de ani, primeste ingrijiri medicale si consultanta psihologica.

Cei care au revazut-o spun despre ea ca, desi a trait in padure timp de 40 de ani, izolata de toata lumea, este foarte sociabila si copilaroasa. Inca nu stie sa vorbeasca, insa se afla pe drumul cel bun, spun specialistii care au studiat cazul.

Foto: hindustantimes.com

Prima revista din lume despre exorcizari a aparut la chioscurile de ziare din Polonia... Hotii de nuferi roz de pe Lacul Snagov, ecologisti fara voie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x