Antena Căutare

Era mai mare decât bradul de Crăciun şi toţi bărbaţii fugeau de ea! Acum, s-a transformat într-o femeie superbă, mândră de formele sale

Povestea unei femei din Marea Britanie a devenit faimoasă în toată lumea, în doar câteva zile, fiind exemplul perfect de ambiţie şi voinţă.

Era mai mare decât bradul de Crăciun şi toţi bărbaţii fugeau de ea! Acum, s-a transformat într-o femeie superbă, mândră de formele sale Galerie
| www.mirror.co.uk

Povestea unei femei din Marea Britanie a devenit faimoasă în toată lumea, în doar câteva zile, fiind exemplul perfect de ambiţie şi voinţă.

De când se ştie, Samantha a iubit mâncarea şi nu îşi închipuia nicio zi fără o prăjitură cu ciocolată. Când era mică, părinţii au învăţat-o să termine tot din farfurie, era răsfăţată cu fel de fel de bunătăţi, iar obiceiurile proaste i-au afectat silueta.

La 18 de ani, deja cântărea aproape 100 de kilograme, iar prietenii au început să o respingă. "Râdeau de mine şi mă ocoleau, dar nu puteam să mă opresc", povesteşte Samantha. Timpul a trecut, s-a căsătorit şi a devenit mamă. Poftele de pe perioada sarcinii i-au dat de furcă, iar greutatea sa a crescut simţitor.

Anul trecut, în seara de Ajun, şi-a făcut o poză lângă bradul împodobit. Când a văzut cât de mare e şi cum arată, femeia a luat o decizie radicală şi a jurat că o să îşi schimbe viaţa. Şi aşa a făcut! A renunţat la carbohidraţi, dulciuri, sucuri carbogazoase şi s-a apucat serios de sport.

Rezultatele? Spectaculoase! În 12 luni a reuşit să slăbească 60 de kilograme şi nu vrea să se oprească aici! Diferenţele sunt uriaşe, nu?

Arsenie Boca, învăţături despre sfânta zi de Crăciun pe care toţi credincioşii trebuie să le ştie! Ţi se ridică părul pe... VIDEO: Ce sărbătorim de Crăciun? Întrebarea asta le-a pus capac românilor! "Nu ştiu eu, stau acasă, sunt pensionar....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x