Antena Căutare

Exasperat că iubita doar se laudă cu abdomenul plin de pachețele, bărbatul a găsit cel mai bun mod de-a se descărca! Și internetul îl iubește!

Un bărbat a cedat psihic și efectiv nu a mai putut să suporte dietele iubitei sale, mersul la sală, pozele cu pachețele și colecția de citate motivaționale despre o viață sănătoasă. Așa că a găsit cea mai bună metodă de a se elibera de toată această povară.

Un bărbat a cedat psihic și efectiv nu a mai putut să suporte dietele iubitei sale, mersul la sală, pozele cu pachețele și colecția de citate motivaționale despre o viață sănătoasă. Așa că a găsit cea mai bună metodă de a se elibera de toată această povară.

Este întâmplarea prin care a trecut Edward Lane, un jurnalist din Marea Britanie care brusc s-a trezit că iubita sa a devenit o mare împătimită a sportului și a dietelor sănătoase. Totuși, ambiția femeii s-a reflectat prin tone de poze și citate motivaționale, care l-au exasperat pe Edward.

Pentru el, un super aliment este curcanul, cu cât mai mare cu atât mai bine! Fiindcă „ce merge mai bine după un antrenament dur decât o carne care îți dă iar energie?”

În timp ce prietena își pozează abdomenul bine lucrat la sală și pachețelele de pe abdomen, iubitul său luptă din greu să țină pasul cu ea.

Doar că nu prin metoda convențională, ci...trișând! Bărbatul și-a desenat pachețelele cu un marker și apoi a început să se pozeze și el, mândru nevoie mare de „noul” său corp.

Și parcă altfel intră un antrenament de sport atunci când ai privirea ațintită către o porție generoasă de hot dog?

Și când Edward s-a săturat să joace în liga mică, atunci a decis că e cazul să ducă totul la un alt nivel. Și-a făcut o pagină de Instagram și a început să ducă ironiile la un nivel înalt!

Soția a aflat că bărbatul și-a găsit o amantă, așa că s-a pus pe slăbit și i-a dat o lecție de zile mari! Cum arată acum femeia, după ce a topit 60 de kilograme

Casoletele sale de mâncare nu cuprindeau legume fierte și carne slabă, ci burgeri gustoși și savuroși!

Și în timpul unor ședințe de yoga, cum te poți concentra mai bine dacă nu privind niște doze de bere? Așa cum era de așteptat, pagina de glumițe ironice a lui Edward a câștigat numeroși urmăritori și adepți, fiindcă și alți bărbați au fost de acord că nu e ușor să ai o iubită preocupată de diete sănătoase și de sport!

Horoscopul zilei! Fecioarele sunt foarte nehotărâte ca niciodată!... Dansul de fericire al unui câine atunci când află că a fost adoptat! Patrupedul a făcut senzație în toată lumea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x