Antena Căutare

”Extratereştrii ne vor vizita! Ne vor binele!” Previziune înfiorătoare a clarvăzătoarei care a prevestit tragedia din Colectiv

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, a făcut o nouă declarație uimitoare, prin intermediul blogului său. Femeia care a văzut tragedia din colectiv avetizează! 

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, a făcut o nouă declarație uimitoare, prin intermediul blogului său. Femeia care a văzut tragedia din colectiv avetizează!

„În această dimineață, în timp ce trebăluiam prin casă, văd la un moment dat înspre Răsărit, văd o încăpere imensă, ca un HANGAR. Această încăpere avea multe, multe lumini de toate culorile precum cele de laser. Vedeam doar ușile larg deschise și circa 2-3 metri în interior. Adică, atât cât puteam vedea de la distanță prin ușile deschise. HANGARUL avea formă dreptunghiulara, iar plafonul era plin de țevi metalice și de lumini multicolore. Undeva în dreaptă, în interior, văd o masă pe care se află un recipient cilindric de circa 2 -3 litri că volum. Recipientul era plin pe jumătate de un lichid incolor și avea în el un obiect cilindric pentru amestecat. (...) Cred ca este, doar o chestiune de timp pâna se va descoperi o asemenea constructie ,si cine stie,poate si pe locuitorii ei in interior; adica, pe EXTRATERESTRI cu OZN -urile lor.
Asa cum am mai scris,EXTRATERESTRII au fost si sunt dintotdeauna,si ne vor BINELE,si nicidecum Răul !
Faptul că ,majoritatea semenilor nostri nu accepta existenta lor, si nici AJUTORUL care ne vin de la ei in mod nevazut, este problema lor.
Eu va asigur ca EXTRATERESTRII EXISTA”
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

De ce semnătura ta este o carte de vizită. Felul în care te semnezi spune mai multe despre tine decât ai fi crezut... La 44 de ani este mai fericită decât la 22. Cum i s-a schimbat viața după ce a rămas paralizată de la brâu în jos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x