Antena Căutare

Fanfara Ciocarlia va canta la decernarea premiului Nobel pentru pace

Fanfara Ciocarlia va sustine un recital la concertul anual organizat cu ocazia decernarii premiului Nobel pentru pace. romanii vor canta alaturi de Seal si de Jennifer Hudson. Evenimentul din Norvegia va fi prezentat de actorii Sarah Jessica Parker si Gerard Butler.

Concertul va avea loc la Oslo, pe 11 decembrie, la o zi dupa decernarea premiului Nobel pentru pace. Fanfara Ciocarlia este prezentata pe site-ul oficial al evenimentului ca un grup legendar de cantareti rromi, care se straduiesc sa mentina viu stilul muzical al stramosilor lor. De asemenea, se precizeaza ca, din 1997, ritmurile celor din Fanfara Ciocarlia au ajuns in cluburile de pe toata planeta, iar reinterpretarile lor ale unor piese clasice au facut parte din coloana sonora a multor filme.

Concertul la care vor participa romaniise va bucura si de prezenta unor artisti precum Seal si Jennifer Hudson. Spectacolul va fi prezentat de Sarah Jessica Parker si Gerard Butler.

Actrita din „Totul despre sex” a declarat ca este onorata” sa promoveze puterea pe care o are pacea in jurul lumii”, relateaza CBS News. Uniunea Europeana va primi premiul Nobel pentru pace. Dupa cum a spus Gerard Butler, laureatul din acest an „a aratat lumii ce este posibil cand mai multe forte se unesc in numele pacii”.

Foto: Intact Images

Acesta este icebergul ce a scufundat TITANICUL!... Visezi la un Craciun deosebit?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x